Nabeschouwing

FC Den Bosch wint met 1-4 op bezoek bij Telstar. Dit betekent de achtste overwinning op rij! De doelpuntenmakers aan Bossche zijde waren Holla, Vaisanen, Van der Sande en Verbeek. FC Den Bosch kende een goede start. De Bossche ploeg stond na acht minuten al op een 0-1 voorsprong. Na acht minuten passeerde Bouyaghlafen zijn directe tegenstander en de daarop volgende voorzet kon worden binnengetikt door Holla. Echter duurde deze voorsprong niet lang, want na dertien minuten kwam Telstar op gelijke hoogte door een omhaal van de aanvoerder, Korpershoek. Dit was ook de ruststand. Pas in de tweede helft nam FC Den Bosch afstand van Telstar. Net na rust bracht Vaisanen de ploeg op een 1-2 voorsprong, na een vrije trap van Beltrame. Niet veel later werd de rode kaart getroond aan verdediger Cabral van Telstar. In de slotfase maakte Van der Sande de 1-3 en daardoor was de buit binnen. In blessuretijd kwam de Bossche ploeg nogmaals op het scorebord, met ditmaal doelpuntenmaker Verbeek!
  • 0153045607590

Statistieken

Corners

8

19

Balbezit

43%

56%

Overtredingen

16

13

Schoten naast

4

8

Buitenspel

4

2

Schoten op doel

4

11

Toeschouwers

 

1,763

Scheidsrechter

S. Van der Eijk

Opstelling

Opstelling SC Telstar

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op zondag 18 november 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen SC Telstar. In het Rabobank IJmond Stadion zal er die middag om 14.30 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een auto- buscombiregeling van kracht.

 

Autocombi

Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de autocombi kopen.

 

Club- en seizoenkaarthouders met minimaal 1 loyaliteitspunten kunnen vanaf maandag 12 november, 12:00 uur, via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

 

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 11,00. Supporters van FC Den Bosch dienen zo veel als mogelijk samen naar SC Telstar af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Er zijn 30 parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Buscombi

Club- en seizoenkaarthouders  kunnen vanaf heden via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen. Voor de buscombi is geen minimum aantal loyaliteitspunten ingesteld.

 

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 25,-.

Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

 

Loyaliteitspunten

 

Indien je de uitwedstrijd tegen SC Telstar hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

 

 

Supportersclub

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 12:45 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.