Nabeschouwing

FC Den Bosch speelde vanavond gelijk tegen Jong FC Utrecht. Op maandagavond kwam de stand niet verder dan 1-1. Met dit behaalde punt pakt FC Den Bosch wél de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie!

FC Den Bosch begon niet sterk aan de wedstrijd en had het lastig in de eerste helft. Na twintig minuten kwam Jong FC Utrecht dan ook op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van aanvaller Sow. Na het eerste half uur begon FC Den Bosch beetje bij beetje de overhand te nemen. Dit kwam echter nog niet tot een doelpunt voor rust, de ruststand was 1-0.

 

De tweede helft tapte FC Den Bosch uit een ander vaatje. Holla en Marchioni werden na de rust naar de kant gehaald en werden vervangen door Brouwers en Bouyaghlafen. FC Den Bosch begon fel aan de tweede helft, maar Jong FC Utrecht bleef erg compact spelen. In de 75e minuut was het dan toch raak. Sappinen wist de gelijkmaker te scoren uit een corner. Na dit doelpunt bleef FC Den Bosch druk zetten op de helft van Jong FC Utrecht, maar tot een doelpunt kwam het niet. De eindstand bleef steken op 1-1 en FC DenBosch neemt een puntje mee naar huis.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

6

4

Balbezit

33%

66%

Overtredingen

11

10

Schoten naast

3

12

Buitenspel

0

4

Schoten op doel

4

5

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Nagtegaal

Opstelling

Opstelling Jong FC Utrecht

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op maandag 3 december 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. In de Galgenwaard zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een auto- buscombiregeling van kracht.

 

Autocombi De kaarten voor de autocombi zijn inmiddels uitverkocht.

Buscombi Alle Club- en seizoenkaarthouders (geen minimum aan loyaliteitspunten vereist) kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de buscombi kopen. De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 25,00.

Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Supportersclub Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 12:45 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!

Voorbeschouwing

Aanstaande maandag, 3 december, speelt FC Den Bosch een uitwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen Jong FC Utrecht.

FC Den Bosch zal zich maandag willen revancheren en vol voor de drie punten gaan. De Bossche ploeg deelt de koppositie momenteel met Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles.

De Bosschenaren speelden tweemaal eerder tegen Jong FC Utrecht . FC Den Bosch wist nog nooit eerder te winnen van het beloftenelftal uit Utrecht. Ondanks de lage klassering van de tegenstander van aanstaande maandag, is FC Den Bosch gewaarschuwd.

Vertrouwen biedt het feit dat FC Den Bosch tot nu toe het grootste gedeelte van het puntenaantal heeft behaald in uitwedstrijden en het met Jong FC Utrecht het team met de meeste doelpunten tegen treft.

Over Jong FC Utrecht Jong FC Utrecht staat op de achttiende plaats bezet op de ranglijst. In Utrecht zal FC Den Bosch een team treffen dat in wisselvallige vorm verkeerd. De Domstedelingen lieten zich tegen Jong Ajax van hun beste kant zien en wonnen met 4-3, maar gingen in de daaropvolgende wedstrijd met 2-0 onderuit tegen FC Volendam.

De geschiedenis van Jong FC Utrecht in het betaalde voetbal is kort en overzichtelijk. Het doet sinds twee seizoenen mee en het behaalde respectievelijk de achttiende en twintigste plaats.

Bij Jong FC Utrecht verkeert Nick Venema momenteel in topvorm. De in Austerlitz geboren spits was dit seizoen al goed voor negen doelpunten en maakte een hattrick tegen Jong Ajax.

Afgelopen weekend mocht Venema zijn opwachting maken in het eerste elftal van FC Utrecht. Trainer Dick Advocaat liet de 19-jarige invallen en zag zijn wissel binnen slechts zes minuten beloond worden met een fraai doelpunt. Enkele minuten later lag ook de tweede bal in het net.

Al met al treft FC Den Bosch aanstaande maandag een ploeg waarin voorin veel gevaar schuilt en het flink aan de bak moet om zo voor het eerst drie punten mee te nemen uit Utrecht.

Door: Casper Sas

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.