Nabeschouwing

FC Den Bosch speelde op vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Na een moeizame wedstrijd hield de Bossche ploeg een punt over. Go Ahead Eagles begon erg fel aan de wedstrijd. Zij namen in de beginfase de overhand. FC Den Bosch had het duidelijk lastig en wist weinig te creëren. De thuisploeg zette veel druk op hun tegenstander en waren fel in de duels. Dit leidde tot enkele overtredingen aan beide kanten. Kersten en Holla kregen allebei een gele kaart in de eerste helft, maar ook aan Verheijdt werd een gele kaart getoond. Doordat Go Ahead Egles er fel op zat, leidde dit tot een paar grote kansen in de eerste helft, maar door een sterk spelende Wouter van der Steen kwamen zij niet tot scoren. De Bosschenaren probeerden het een paar keer in de tegenstoot, maar dit had geen resultaat. Ruststand 0-0. Ook aan het begin van de tweede helft werd de Bossche ploeg flink onder druk gezet. Nadat Go Ahead Eagles in de aanval ging, trok Holla aan de rem. Dit leidde tot zijn tweede gele kaart en hij moest daarmee het veld vroegtijdig verlaten. FC Den Bosch moest het laatste half uur verder met tien man. De Bosschenaren zakte wat meer in na de rode kaart en gingen wat vaker op zoek naar de counter. Grote kansen bleven echter uit. Wouter van der Steen moest nog een aantal keer reddend optreden en hield daarmee de eindstand op 0-0.
  • 0153045607590
  • (0) Wissel

    Albin Gashi

  • (0) Wissel

    Albin Gashi

Statistieken

Corners

11

4

Balbezit

60%

40%

Overtredingen

12

14

Schoten naast

12

4

Buitenspel

1

1

Schoten op doel

7

2

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Allard Lindhout

Opstelling

Opstelling Go Ahead Eagles

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op vrijdag 14 december 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht.

Buscombi

Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 1 loyaliteitspunt of meer kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf maandag 3 december één omwisselbiljet voor de buscombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 27,50.

Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

 

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Supportersclub

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 17.15 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.