Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft vrijdagavond de derby tegen RKC Waalwijk niet weten te winnen. In het Mandemakers Stadion werd het 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.

Het begin is voor FC Den Bosch. Het eerste schot kwam van Danny Holla en een voorzet van Darri op Brouwers wordt gestopt. Ondanks het sterke begin had de Bossche defensie moeite met de snelheid van RKC-aanvaller Sow. Laatstgenoemde man was ook betrokken bij de 1-0. Na een actie komt hij één-op-één met doelman Van der Steen, hij kon de bal afleggen en Seys schoof binnen.

 

FC Den Bosch bleef na de tegentreffer aandringen, maar tot grote kansen kwamen ze nog niet. Net voor rust komt de bal voor de voeten van Rienstra, die de de bal buiten het bereik van Van der Steen binnenschoot. De Bossche ploeg ging met een 2-0 achterstand de rust in.

Na rust kreeg FC Den Bosch gelijk een kans. De Bossche ploeg drong aan en zocht wat meer de aanval. Een afgeslagen bal uit een corner werd door Beltrame in één keer op de pantoffel genomen. Zijn inzet plofte bij de tweede paal binnen, 2 tegen 1. Na deze goal ging FC Den Bosch vol voor de gelijkmaker. Een paar scrimmages voor de goal van RKC, maar tot een grote kans kwam het niet meer. RKC Waalwijk kwam nog twee keer dichtbij met een bal op de paal van Quasten en een schot op de lat van Maatsen, maar ook zij kwamen niet meer tot een  doelpunt. FC Den Bosch verliest de wedstrijd met 2-1.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

4

5

Balbezit

39%

61%

Overtredingen

14

12

Schoten naast

9

8

Buitenspel

1

1

Schoten op doel

6

6

Toeschouwers

 

4,439

Scheidsrechter

Jeroen Manschot

Opstelling

Opstelling RKC Waalwijk

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op vrijdag 1 februari 2019 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. In het Mandemakers Stadion zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een bus/auto combiregeling van kracht. De kaartverkoop start per heden!

Buscombi

Club- en seizoenkaarthouders met 0 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 20,00. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar.

 

Autocombi

Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 28 januari, 12.00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 8,50. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Supporters dienen met minimaal drie personen per auto richting Waalwijk af te reizen.

Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

 

Vertrektijden & omwisselen

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanuit de bussluis bij vak I4 om 18.30 uur, meereizende supporters dienen om 18.15 uur aanwezig te zijn.

Het omwisselen van de autocombi is vanaf 18.45 uur bij Stadion De Vliert.

Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

 

Supportersclub Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Alleen leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of appje te sturen  naar Danny via: 06-53315504. Vergeet niet je lidnummer te vermelden.

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.