Nabeschouwing

De Bossche ploeg heeft vrijdagavond op het AFAS Trainingscomplex gelijkgespeeld tegen Jong AZ. Er vielen geen doelpunten, de wedstrijd eindigde in een 0-0 remise.

De eerste tien minuten waren voor Jong AZ. Na zes minuten kreeg Mihalik een schotkans, maar zijn poging ging voor het doel van Van der Steen langs. Enkele minuten later was het Goudmijn met de kans, zijn inzet ging echter over. Na ruim een kwartier spelen was de beurt aan FC Den Bosch. Sappinen kon een voorzet van Deijl goed inkoppen. Echter ging deze bal voorlangs en aan de verkeerde kant van de paal langs de lijn. FC Den Bosch neemt de overhand en deelt wat speldenprikjes uit, maar deze leiden niet tot een doelpunt. Ruststand 0-0.

Door het compact staande elftal van Jong AZ kon FC Den Bosch niet veel creëren. In de 64eminuut krijgt FC Den Bosch een vrije trap op een meter of 20, deze wordt rakelings naast geschoten door aanvoerder Verbeek. Na wissels aan beide kanten kregen we een open wedstrijd. In de 77eminuut was er de grootste kans van de wedstrijd, maar Marchioni schoot de bal naast. FC Den Bosch reist met één punt weer terug naar Den Bosch.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

1

7

Balbezit

40%

60%

Overtredingen

10

12

Schoten naast

0

0

Buitenspel

1

6

Schoten op doel

0

3

Toeschouwers

 

600

Scheidsrechter

Bos

Opstelling

Opstelling Jong AZ

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op vrijdag 15 februari 2019 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Jong AZ. Op het AFAS Trainingscomplex  zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een autocombiregeling van kracht. De kaartverkoop start per heden! Vanwege het beperkte bezoekersvak heeft FC Den Bosch slechts 100 beschikbare kaarten verkregen voor de autocombi.

 

 

Autocombi

Club- en seizoenkaarthouders met 10 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen.

 

Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 11 februari, 12.00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

 

Club- en seizoenkaarthouders met 1 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 13 februari, 15.00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

 

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 8,50. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Supporters dienen met minimaal vier personen per auto richting het AFAS Trainingscomplex af te reizen.

 

Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

 

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen Jong AZ hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Omwisselen

Het omwisselen van de autocombi is vanaf 17.45 uur bij Stadion De Vliert.

Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

Supportersclub

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Alleen leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of appje te sturen  naar Danny via: 06-53315504. Vergeet niet je lidnummer te vermelden.

Voorbeschouwing

Aanstaande vrijdag treedt FC Den Bosch aan tegen Jong AZ. De wedstrijd begint om 20.00 in Alkmaar.

Jong AZ, dat momenteel de achttiende plek bezet op de ranglijst, wist sinds de winterstop twee wedstrijden winnend af te sluiten. De ploeg van Wil Boessen zal alles op alles zetten om vanuit Alkmaar drie punten mee naar huis te nemen. Eerder dit seizoen wist de Bossche ploeg met 3-1 te winnen van Jong AZ. Rauno Sappinen, Sven Blummel en Imrane Oulad Omar waren de doelpuntenmakers.

 

Profiel tegenstander

Jong AZ kent een wisselvallige hervatting van de competitie. Na de winterstop wist het twee wedstrijden te winnen, maar verloor het onder andere met 6-2 bij Roda JC.

Aan Alkmaarse zijde heeft topscorer Ferdy Druijff de ploeg verlaten. Druijff scoorde eerder dit seizoen in De Vliert het enige doelpunt voor AZ. Vorig seizoen had FC Den Bosch vrij veel moeite met het beloften elftal. Uit speelde het met 1-1 gelijk en thuis werd er met 1-3 verloren van Jong AZ.

Aanstaande vrijdag is een mooie kans om dit recht te zetten en om de aansluiting bij koploper FC Twente te behouden.

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.