Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft vrijdagavond in Enschede niet weten te winnen van FC Twente. In De Grolsch Veste werd het  1-0.

 

In de eerste twintig minuten ging het spel aardig op en neer. Beide ploegen speelden compact en er gebeurde dan ook weinig in de openingsfase. Op een inzet van Cantalapiedra in de handen van Van der Steen en schoten van Beltrame, Blummel en Oulad Omar na, was het spel in evenwicht. Het restant van de eerste helft verliep rustig met wat kleine kansjes aan beide kanten. Met een 0-0 op het scorebord vertrokken beide ploegen naar de kleedkamer.

 

 

FC Den Bosch begon aan de tweede helft zonder wisselingen in het elftal. Ook FC Twente kwam ongewijzigd het veld op. Na een kleine vijf minuten spelen kwam de eerste kans. Aitor kon van dichtbij op doel schieten maar Van der Steen wist te stoppen. In de 53e minuut kopte Verbeek bijna een vrije trap van Espinosa achter zijn eigen doelman. Gelukkig voor ons ging de bal net langs de goede kant van de paal.

 

Niet heel veel later was het dan helaas toch raak. Jari Oosterwijk kon profiteren van een slecht weggewerkte voorzet en kon de bal vrij inschieten in het strafschopgebied, 1-0.

 

Met 70 minuten op de klok kreeg FC Den Bosch een grote kans op de gelijkmaker. De ingevallen Bouyaghlafen werd goed vrij gespeeld en kon diep in de zestien komen. Hij wist de bal echter niet hard genoeg in te schieten en zijn inzet kon worden weggepoetst.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Rob Dieperink

Opstelling

Opstelling FC Twente

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op vrijdag 29 maart 2019 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen FC Twente. In De Grolsch Veste zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht. De kaartverkoop start per heden! De kaartverkoop loopt tot en met 28 maart 17.00 uur. 

Buscombi Club- en seizoenkaarthouders met 10 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen per 21 maart 16.00 uur.

Club- en seizoenkaarthouders met 0 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen per 25 maart 11.00 uur.

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 30,-. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar.

Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen FC Twente hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Vertrektijden & omwisselen Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanuit de bussluis bij vak I4 om 16.30 uur, meereizende supporters dienen om 16.15 uur aanwezig te zijn.

Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

Supportersclub Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Alleen leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of appje te sturen  naar Danny via: 06-53315504. Vergeet niet je lidnummer te vermelden.

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.