Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft maandagavond weten te winnen van Jong PSV. In Stadion De Vliert werd het 3 tegen 1.

De wedstrijd kwam langzaam op gang. Beide ploegen waren in evenwicht. In de eerste 20 minuten gebeurde er weinig. Op een inzet van Blummel  (een schot voorlangs) en Beltrame (volley vanaf de zestien meter) na waren er geen kansen. In de 25e minuut was het raak. Na een goede actie van Blummel kon Romat de bal goed voorgeven. De goed doorgelopen Vermeij kon de vervolgens knap binnenschieten, 1-0!

Vlak voor rust kon FC Den Bosch nog een doelpunt bijschrijven. Blummel kon vanaf een metertje of 20 inschieten. De bal belandde mooi laag in de hoek, 2-0!

In de 65e minuut kwam Jong PSV terug tot 2-1. Een voorzet vanuit een vrije trap vanaf rechts kon worden ingekopt door Aboukhlal.

Jong PSV bleef druk zetten maar FC Den Bosch hield goed stand. In de 75e minuut gaf Beltrame een mooie steekpass op Vermeij. De spits maakte zich goed breed en hield zijn tegenstander achter zich. Zijn schot kwam via de binnenkant van de paal achter de doelman, 3-1.

Vermeij had nog bijna de 4-1 op de schoen in de 81e minuut. Na wederom een mooie steekpass van Beltrame kwam de spits bijna vrijuit voor de keeper. Hij stuitte echter op de laatste PSV'er. Het bleef bij 3-1 en FC Den Bosch wint hiermee in eigen huis van Jong PSV.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

3,367

Scheidsrechter

Clay Ruperti

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling Jong PSV

Wisselspelers

Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op maandag 1 april 2019 aanstaande in eigen huis op tegen Jong PSV. Beide ploegen verschijnen om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang 

FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop

Voor Bossche fans is het mogelijk om eenvoudig toegangskaarten te kopen via 'Mijn FC Den Bosch' of via de FC Den Bosch App tot en met maandag 1 april 2019 (20.00 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur.

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon.

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 20,00 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 67+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 15,00 voor een kaart op de hoofdtribune. Voor jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie van 67+ kost een kaartje op de oosttribune € 12,50 en de volwassenen betalen € 15,00.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa's door aanschaf E-ticket

De kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via 'Mijn FC Den Bosch' of via de FC Den Bosch App, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – Jong PSV kan zoals gezegd tot en met maandag 1 april 2019 (20.00 uur).

We kijken er naar uit om jou op maandag 1 april 2019 aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij de wedstrijd FC Den Bosch – Jong PSV!

 

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m E)  Gratis toegang  € 15,00  € 20,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50
Oosttribune (M1 t/m M7) Gratis toegang € 12,50 € 15,00

Voorbeschouwing

Stefano Beltrame kijkt kort terug op de wedstrijd tegen SC Telstar en blikt vooruit naar het duel van maandagavond

Wat zijn je gedachten over de wedstrijd tegen Telstar?

“Ik kan nog altijd maar moeilijk bevatten wat er in deze wedstrijd gebeurde. We speelden een prima eerste helft waarin we met goed voetbal en mooie goals een riante 3-0 voorsprong opbouwden. Na de pauze wilden we op dezelfde voet verder gaan.”

“Al heel snel kwam Telstar via een penalty terug tot 3-1. Telstar wist via de counter steeds gevaarlijk te worden, en erger nog zelfs terug te komen tot 3-3. Ondanks de teleurstelling rechten wij onze ruggen en gingen vol voor de winst maar ook nu worden wij weer verrast door de tegenstander waardoor wij zelfs met 3-4 achter komen en uiteindelijk het duel verliezen.”

Wat voor wedstrijd kunnen wij verwachten tegen Jong PSV?

“Jong PSV is een goede ploeg met zoals je mag verwachten erg veel voetballend vermogen. Het is een elftal dat altijd wil voetballen en daarbij zelf makkelijk tot scoren komt maar tegelijkertijd ook veel tegendoelpunten incasseert.”

“Het is dus zeker geen makkelijke tegenstander maar wel een waar we zeker goede kansen tegen hebben. Voor ons is het allereerst zaak om iets goed te maken. Wij moeten de tegenstander, nog meer dan anders, met veel passie en strijd tegemoet treden

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.