Nabeschouwing

Vrijdagavond heeft FC Den Bosch gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam. Na 90 minuten was de stand 1-1.

 

In de eerste 15 minuten waren beide ploegen in evenwicht. Oulad Omar, Blummel en Beltrame schoten een aantal keer uit de tweede lijn en Van der Steen moest twee keer reddend optreden. Ondanks het evenwicht speelde de Bossche ploeg erg fel en legde het Sparta het vuur aan de schenen.

 

In het tweede gedeelte van de eerste helft waren de rollen wat omgedraaid. FC Den Bosch zakte in en Sparta bleef de aanval zoeken. Na 45 minuten was de stand desondanks gelijk, 0-0.

 

FC Den Bosch begon in de tweede helft met dezelfde elf op het veld. Na een kwartier spelen kwamen een paar kleine kansjes voorbij voor beide elftallen, maar tot een doelpunt kwam het nog niet.

 

 

In de 68e minuut was het wel raak. Een vrije trap van Verbeek kon worden klaargelegd door Vaisanen voor Beltrame. Hij schiet de bal vanaf de rechterkant voorlangs en laat keeper Kortsmit kansloos, 1-0!

 

In de 81e minuut was Bouyaghlafen dichtbij een tweede doelpunt. Hij werd goed vrijgespeeld aan de rechterflank en kon ver doorlopen. Zijn schot (of voorzet) ging echter voorlangs. Een paar moment later was de kans aan Blummel, maar Kortsmit wist knap te redden. Vijf minuten voor tijd kwam Beltrame vrij voor de keeper en kon een-op-een doorlopen. Echter snoeide Kortsmit wederom de bal af.

 

 

Vlak voor tijd wist Sparta Rotterdam nog langs zij te komen. In de derde minuut van de blessure tijd was het Lars Veldwijk dat voor de gelijkmaker zorgde. Een domper voor de Bossche ploeg zo laat in de wedstrijd. Hiermee houden beide ploegen een puntje over aan deze ontmoeting.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

5,086

Scheidsrechter

Bas Nijhuis

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling Sparta Rotterdam

Wisselspelers

Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op vrijdag 5 april 2019 aanstaande in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. Beide ploegen verschijnen om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang 

FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop

Voor Bossche fans is het mogelijk om eenvoudig toegangskaarten te kopen via 'Mijn FC Den Bosch' of via de FC Den Bosch App tot en met vrijdag 5 april 2019 (20.00 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur.

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon.

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 20,00 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 67+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 15,00 voor een kaart op de hoofdtribune. Voor jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie van 67+ kost een kaartje op de oosttribune € 12,50 en de volwassenen betalen € 15,00.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa's door aanschaf E-ticket

De kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via 'Mijn FC Den Bosch' of via de FC Den Bosch App, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – Sparta Rotterdam kan zoals gezegd tot en met vrijdag 5 april 2019 (20.00 uur).

We kijken er naar uit om jou op vrijdag 5 april 2019 aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij de wedstrijd FC Den Bosch – Sparta Rotterdam!

 

 
Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m E)  Gratis toegang  € 15,00  € 20,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50
Oosttribune (M1 t/m M7) Gratis toegang € 12,50 € 15,00

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.