Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op vrijdag 19 april 2019 aanstaande in eigen huis op tegen Jong FC Utrecht. Beide ploegen verschijnen om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang 

FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop 

Voor Bossche fans is het mogelijk om eenvoudig toegangskaarten te kopen via 'Mijn FC Den Bosch' of via de FC Den Bosch App tot en met vrijdag 19 april 2019 (20.00 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur.

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon.

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 20,00 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 67+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 15,00 voor een kaart op de hoofdtribune. Voor jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie van 67+ kost een kaartje op de oosttribune € 12,50 en de volwassenen betalen € 15,00.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa's door aanschaf E-ticket

De kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via 'Mijn FC Den Bosch' of via de FC Den Bosch App, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – Jong FC Utrecht kan zoals gezegd tot en met vrijdag 19 april 2019 (20.00 uur).

We kijken er naar uit om jou op vrijdag 19 april 2019 aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij de wedstrijd FC Den Bosch – Jong FC Utrecht!

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m E)  Gratis toegang  € 15,00  € 20,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50
Oosttribune (M1 t/m M7) Gratis toegang € 12,50 € 15,00

Voorbeschouwing

FC Den Bosch krijgt vrijdagavond in De Vliert de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie op bezoek. Een garantie op succes is dat nog niet, want in de heenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht wisten de Bosschenaren met veel moeite een gelijkspel uit het vuur te slepen.

   

Drie punten zijn vanavond van levensbelang voor FC Den Bosch met het oog op een goede uitgangspositie voor de naderende play-offs. Van de 34 gespeelde wedstrijden werden er slechts drie gewonnen en 25 keer bleef de ploeg uit Utrecht puntloos. Het aantal tegendoelpunten is ook veelzeggend: 85 keer moest de bal uit het net worden gehaald.

 

De laatste jaren springen er een paar spelers uit die daadwerkelijk een goede stap hebben kunnen zetten. Vleugelaanvaller Gyrano Kerk is inmiddels een belangrijke speler in de hoofdmacht van Dick Advocaat. En Sylla Sow viel dusdanig op bij Jong FC Utrecht dat hij in de winterstop een overstap kon maken naar RKC Waalwijk.

 

De speler die dit seizoen weer de meeste indruk maakt is spits Nick Venema, ook wel ‘Fenomenema’ genoemd. Hij is al regelmatig onderdeel van de A-selectie en kan daarom niet alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie meedoen. Als hij speelt dan is het ook vaak raak. In zijn 21 duels voor Jong FC Utrecht scoorde hij maar liefst 15 keer, en dat is een erg fraai gemiddelde. Mocht Venema niet spelen dan is het grootste gevaar meteen weg uit de aanval. De nummer twee op de Utrechtse topscorerslijst is Jonas Arweiler, die overkwam van Borussia Dortmund. Hij wist tot nu toe vier keer te scoren.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

3,065

Scheidsrechter

Stan Teuben

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling Jong FC Utrecht

Wisselspelers

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.