Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft in de slotfase drie punten weten te behalen in Kerkrade. Na 90 minuten stond er 0-2 op het scorebord en neemt de Bossche ploeg drie belangrijke punten mee naar Den Bosch. 

 

In de eerste helft was er geen duidelijke bovenliggende partij. Bij zowel FC Den Bosch als Roda JC was er af en toe een uitbraak met een schot op goal of een doelpoging van dichtbij. In de 22e minuut was Roda JC dichtbij. Djim kwam een teenlengte tekort om in de zestienmeter de 1-0 op het scorebord te zetten. Vlak daarna was het FC Den Bosch dat op 0-1 had kunnen komen. Khammas legde breed op Beltrame maar die was teveel uit balans om krachtig te kunnen inzetten.

 

Na ruim 30 minuten was het Holla die de bal ineens op de slof nam in de zestienmeter. De bal vloog nog maar net naast. Vlak voor rust waren het Werker en Van Eijma die allebei van dichtbij konden inschieten. Van der Steen moest reddend optreden en wonder boven wonder ging die bal er niet in.

 

 

In de tweede helft moest Wouter van der Steen meteen weer in actie komen. Remans kon uithalen, maar Van der Steen redde met de voeten. Kort daarna was de kans aan Beltrame. De Italiaan brak uit na een steekpass van Brouwers en kon ver doorlopen. Uiteindelijk schoot hij maar net naast het doel.

 

Het duel begon wat meer los te komen en er kwamen kansen over en weer. Tien minuten voor tijd kreeg FC Den Bosch drie kansen op rij. Van der Sande en Brouwers kregen beide de bal niet achter keeper Novakovic.

 

In de slotfase zocht FC Den Bosch de aanval. Inmiddels waren er 90 minuten gespeeld en stond het nog altijd 0-0. Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen… Vincent Vermeij weet in de laatste minuut FC Den Bosch op voorsprong te zetten! Hij benutte de ruimte die Roda JC weggaf goed en kon de bal zo binnen schieten, 0-1! En daar bleef het nog niet bij en het geduld werd getest in Kerkrade. In de 92e minuut brak de Bossche ploeg weer uit. Ditmaal was het Beltrame die de bal het net in schoot, 0-2! FC Den Bosch neemt met deze overwinning drie belangrijke punten mee naar huis!

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

5,675

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling Roda JC

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Op vrijdag 26 april 2019 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Roda JC. In het Parkstad Limburg Stadion zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een autocombiregeling van kracht. De kaartverkoop start per heden! De kaartverkoop loopt tot en met 25 april 17.00 uur. 

 

Autocombi

Club- en seizoenkaarthouders met 0 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen per heden.

 

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 16,00. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar.

 

Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

 

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen Roda JC hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

 

Vertrektijden & omwisselen

Op de wedstrijddag vindt het omwisselen plaats vanaf 18.30 uur bij het gastenvak van het Parkstad Limburg Stadion. Supporters hoeven niet eerst langs Stadion De Vliert te rijden.

Supportersclub

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Alleen leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of appje te sturen  naar Danny via: 06-53315504. Vergeet niet je lidnummer te vermelden.

Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.