Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft op zaterdag 28 juli weten te winnen van de Surinaamse nationale ploeg. Op het Sportpark de Maaskant van Roda Boys werd het 4-0 in het voordeel van de Bossche ploeg.

De openingstreffer kwam al na elf minuten spelen. Het was Jort van der Sande die knap wegdraaide bij zijn tegenstander en de bal over de grond in het Surinaamse doel kon werken. Zija Azizov was verantwoordelijk voor het tweede Bossche doelpunt. Met ruim dertig minuten op de klok kreeg de middenvelder de bal voor zijn voeten en wist deze kans te benutten. Op het scorebord stond 2-0, wat tevens de ruststand was.

Ook in de tweede helft had FC Den Bosch de overhand. Met een aantal aardige combinaties kwamen ze geregeld in scoringspositie. In de 67e minuut was het Kaars die de score uitbreidde. Hij kreeg de bal goed op de schoen en wist deze haarfijn binnen te schieten. Niet veel later was het Rodrigues die een knappe aanval sterk binnen wist te koppen, 4-0.

Opstelling FC Den Bosch: Leijten (46. Sikking), Deijl, Kersten, Fernandes, Van der Winden,  Felida (75. Van der Heijden), Azizov (61. Rodrigues), Verbeek, Blummel (75. Moreo Klas), Van der Sande (61. Kaars), Bouyaghlafen (75. Hoffman).

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling Suriname

Wisselspelers

Kaartverkoop

FC Den Bosch speelt op zaterdag 28 juli aanstaande niet tegen het Griekse Aris FC. In plaats daarvan speelt de Bossche ploeg een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Suriname. De aanvangstijd en locatie blijft onveranderd. Om 15.00 uur verschijnen beide ploegen aan de aftrap op Sportpark de Maaskant, het sportpark van v.v. Roda Boys (Veerdam 4, 5308 JH Aalst). Toegangskaarten Op de wedstrijddag zijn de toegangskaarten voor dit duel te koop bij het Sportpark de Maaskant. Volwassenen betalen € 7,50 voor een toegangskaart en jeugd tot en met 14 jaar en senioren van 67 jaar betalen slechts € 2,50. We hopen je welkom te mogen heten bij Roda Boys!

Voorbeschouwing

FC Den Bosch speelt op zaterdag 28 juli aanstaande niet het Griekse Aris FC. In plaats daarvan speelt de Bossche ploeg een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Suriname. De aanvangstijd en locatie blijft onveranderd. Om 15.00 uur verschijnen beide ploegen aan de aftrap op Sportpark de Maaskant, het sportpark van v.v. Roda Boys (Veerdam 4, 5308 JH Aalst). Toegangskaarten Op de wedstrijddag zijn de toegangskaarten voor dit duel te koop bij het Sportpark de Maaskant. Volwassenen betalen € 7,50 voor een toegangskaart en jeugd tot en met 14 jaar en senioren van 67 jaar betalen slechts € 2,50. We hopen je welkom te mogen heten bij Roda Boys!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.