Nabeschouwing

Het bekeravontuur is voor FC Den Bosch voorbij. In De Vliert ging de Bossche ploeg strijdend ten onder tegen Heracles Almelo. Na 90 minuten stond er een 1-2  eindstand op het scorebord. 

 

FC Den Bosch ging de wedstrijd goed van start. Na ruim vijf minuten kwam de eerste kans voor Sappinen. Na aangeven van Verbeek kon hij de bal goed inkoppen, maar de inzet werd gestopt door doelman Michael Brouwer. Een paar minuten later was de Bossche ploeg wel trefzeker. Een hoekschop werd goed ingeschoten door Stefan Velkov en zette daarmee FC Den Bosch op een 1-0 voorsprong. De voorsprong kon helaas niet lang worden vastgehouden. Binnen een minuut was het Vincent Vermeij die Heracles Almelo op gelijke hoogte bracht. FC Den Bosch speelde desondanks een goede eerste helft en liet zich met meerdere kansen zien. De ruststand bleef echter steken op 1-1.

 
 

De tweede helft was een kleine tien minuten aan de gang toen Heracles de wedstrijd naar zich toe trok. Een voorzet van Droste kon wederom worden ingekopt door Vermeij. Hiermee bracht hij de ploeg uit Almelo op voorsprong, 1-2. Een extra reden voor FC Den Bosch om een tandje bij te zetten. Er werd goed gevoetbald en er werden veel kansen gecreëerd, maar tot doelpunten kwam het helaas niet. De Bossche ploeg heeft goed gestreden, maar staat aan het einde van de rit met lege handen en is uitgeschakeld in het TOTO KNVB Bekertoernooi.

 

 

FC Den Bosch bedankt de supporters voor hun komst en hoopt iedereen weer te mogen begroeten aanstaande vrijdag bij het duel met Jong AZ in De Vliert.

 
 • 0153045607590
 • (11) Goal

  Stefan Velkov

 • (12) Goal

  Vincent Vermeij

 • (55) Goal

  Vincent Vermeij

 • (60) Gele kaart

  Dabney dos Santos

 • (65) Wissel

  Danny Holla - Iker Hernández

 • (65) Wissel

  Imrane Oulad Omar - Albin Gashi

 • (78) Wissel

  Danny Verbeek - Julián Marchioni

 • (81) Wissel

  Dabney dos Santos - Kristoffer Peterson

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

2,187

Scheidsrechter

S. Gözübüyük

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wouter van der Steen K
Jordy van der Winden LV
Stefan Velkov CV
Nicolás Romat RV
Leo Väisänen CV
Danny Verbeek CM
Danny Holla CM
Kevin Felida CM
Imrane Oulad Omar CM
Sven Blummel LA
Rauno Sappinen CA

Wisselspelers

Nick Leijten K
Jeremy Fernandes RV
Mats Deijl RV
Amine Khammas LV
Luuk Brouwers CM
Julián Marchioni CM
Ruben da Rocha Rodrigues CA
Albin Gashi LA
Iker Hernández CA

Opstelling Heracles Almelo

Wout Droste
Brandley Kuwas
Michael Brouwer K
Dario van den Buijs CV
Lennart Czyborra CV
Stephen Sama CV
Tim van de Berg CV
Mohammed Osman CM
Yoëll van Nieff CM
Jesper Drost CM
Vincent Vermeij CA
Dabney dos Santos RA
Zeki Erkilinc CA

Wisselspelers

Koen Bucker K
Jelle van Benthem CV
Niels Leemhuis CM
Kristoffer Peterson CA
Joey Konings CA
Adrián Dalmau CA

Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op dinsdag 25 september aanstaande, in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi, in eigen huis op tegen Eredivisionist Heracles Almelo. Beide ploegen verschijnen die avond om 19.45 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

FC Den Bosch hanteert bij het bekerduel met Heracles Almelo aangepaste tarieven voor haar fans. Supporters kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App tot en met dinsdag 25 september 19.45 uur toegangskaarten bestellen. Tijdens kantooruren kun je bij de receptie in Stadion De Vliert terecht voor je toegangskaarten. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.30 uur geopend voor het Bossche publiek. Ook die avond gelden onderstaande aangepaste tarieven (zie prijsschema).

Informatie kaartverkoop Wedstrijdkaarten kunnen online (E-ticket of via de App), bij de administratie (tijdens kantooruren) en op de wedstrijddag (vanaf 18.30 uur) worden gekocht op basis van eenmalige registratie, een clubcard of een seizoenkaart. Bezoekers kunnen vier kaarten per persoon kopen, op basis van onderstaande tarieven.

Eigen stoel terugkopen niet helaas mogelijk vanwege nieuw ticketingplatform FC Den Bosch maakt sinds enige tijd gebruik van een nieuw ticketingplatform. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je eigen stoel 'terug te kopen' in dit platform voor dit duel. Voor deze wedstrijd zijn er dus geen stoelen gereserveerd. Ook seizoenkaarthouders kunnen via Mijn FC Den Bosch, via de FC Den Bosch App of via de administratie van de club toegangskaarten kopen.
Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A t/m F)  Gratis toegang  € 12,50  € 15,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 7,50,-  € 10,00
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 7,50,-  € 10,00
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50

Let op: Bij dit bekerduel is je seizoenkaart niet geldig

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.