Nabeschouwing

FC Den Bosch speelde in een volledig uitverkocht Stadion De Vliert tegen Go Ahead Eagles. De return in de tweede ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs stond op het programma. Om 18.30 uur werd er afgetrapt in ‘s-Hertogenbosch.

Het eerste kwartier verliep rustig. Beide ploegen probeerde de aanval te zoeken, maar tot kansen kwam het in de opening van dit duel niet. Wellicht hadden de zenuwen de overhand op bij teams. Na ruim 30 minuten spelen kwam de eerste echte kans. Van der Venne schoot ineens op het doel van Van der Steen, maar de bal spatte uiteen op de paal.

In de eerste helft bleef het ook hierbij. De ploegen zochten de kleedkamers op met een 0-0 ruststand.

In de tweede helft was de eerste kans wederom voor Go Ahead Eagles. Van Moorsel kreeg een mega kans op de 0-1, maar kreeg de bal niet niet op zijn schoen. In de 58e minuut was het de kans voor FC Den Bosch. Van der Sande kon de bal inkoppen, maar deze belandde in de handen van doelman Verhulst. Even later was het Danny Holla met een schot. Zijn inzet was net niet goed genoeg voor een schot op doel.

In de 72e minuut was de Bossche ploeg weer erg dichtbij een doelpunt. Blummel kon vanaf links de bal goed inschieten, maar deze ging nog maar net voorlangs het doel. Een paar minuten later was het weer Holla met een schot van afstand, maar helaas was deze ook niet raak.

De laatste minuten waren zenuwslopend. Een scrimmage in de zestien van FC Den Bosch waarin Jeroen Veldmate uiteindelijk de bal bijna het stadion uit pegelde. Met nog één minuut op de klok, 89 minuten was het diezelfde Veldmate die de Bossche ploeg de das om deed. Hij wist het enige doelpunt van dit duel te maken, 0-1.

Met vijf minuten blessure tijd floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Het was afgelopen. Een zure nederlaag voor FC Den Bosch, waardoor de ploeg is uitgeschakeld in de Play-Offs.

Teleurstelling overheerst op dit moment, maar we willen alle supporters en sponsors bedanken voor hun steun. Voor vanavond én voor het gehele seizoen.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

6,723

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling Go Ahead Eagles

Wisselspelers

Kaartverkoop

De Play-Offs staan voor de deur! FC Den Bosch won vrijdagavond de wedstrijd FC Den Bosch – Go Ahead Eagles met 2-0. In de tweede ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs treffen we wederom de ploeg uit Deventer. Op 19 mei reizen we af naar Deventer (de kaartverkoop start binnenkort) en op 22 mei spelen nemen we de return in eigen huis. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels van start.

Kaartverkoop informatie: FC’ers kopen hun toegangskaarten gemakkelijk via ‘Mijn FC Den Bosch‘. Dit kan vanaf nu tot het moment dat de wedstrijd begint  (18.30 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Ook de kassa’s op het voorplein zijn op de wedstrijddag anderhalf uur voorafgaand op de aftrap  geopend voor supporters van de thuisploeg. In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon worden gekocht. Let op: het terugkopen van je eigen stoel is niet mogelijk via de App!

 

Kinderen t/m 12 jaar In de reguliere competitie hebben kinderen t/m 12 hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden in Stadion De Vliert. In de seizoen-voorwaarden stond al aangekondigd dat dit niet zou gelden voor eventuele Play-Offs. Omdat we ons kunnen voorstellen dat jullie dit gegeven niet meer helder voor ogen hebben, wijzen we supporters er nog even op dat er dus ook voor kinderen een toegangskaart moet worden gekocht. Kaarten voor deze leeftijdscategorie zijn zowel online, via de administratie of (op de wedstrijddag) bij de kassa’s op het voorplein van het stadion verkrijgbaar.

 

Seizoenkaarthouders Seizoenkaarthouders kunnen tegen een gereduceerd tarief hun eigen plaats in Stadion De Vliert terugkopen. Let op: het terugkopen van je eigen stoel is niet mogelijk via de App!

  • Ga naar tickets.fcdenbosch.nl ;
  • Klik vervolgens rechts bovenin op ‘Login’;
  • Vul onder ‘Geregistreerde gebruiker’ jouw e-mailadres en wachtwoord, dat gekoppeld is aan jouw seizoenkaart, in en klik op ‘inloggen’;
  • Klik vervolgens op ‘Koop tickets’ bij de wedstrijd ‘FC Den Bosch – Go Ahead Eagles’;
  • Vervolgens klik je, links bovenin het scherm, op ‘Bestel jouw gereserveerde stoel’ en daarna op ‘Bestel gereserveerde stoel’;
  • Je krijgt nu het overzicht van je winkelmandje te zien. Klik op ‘Ga door naar betalen’;
  • Vink het hokje aan bij ‘Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’ en selecteer je gewenste  betaalwijze (iDeal of Creditcard) en rond vervolgens de betaling af;
  • Na het afronden van de betaling ontvang je een e-Ticket in je mailbox.

De stoel van een seizoenkaarthouder blijft gereserveerd tot en met maandag 13 mei, 17.00 uur. Na die tijd wordt de vastgehouden plek vrijgegeven.

Prijzen voor seizoenkaarthouders voor eigen stoel

  Jeugd (t/m 14 jaar) en 67+ Regulier (15 t/m 66 jaar)
Eretribune € 12,50 € 17,50
Noord- en Zuidtribune € 7,50 € 10,00
Oosttribune € 10,00 € 12,50
Rolstoelterras € 10,00 € 10,00

De reguliere prijzen voor losse (of extra) kaarten zijn gelijk aan de normale tarieven.

Reguliere prijzen

  Jeugd (t/m 14 jaar) en 67+ Regulier (15 t/m 66 jaar)
Eretribune € 15,00 € 20,00
Noord- en Zuidtribune € 10,00 € 12,50
Oosttribune € 12,50 € 15,00
Rolstoelterras € 12,50 € 12,50

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.