Ticketing 2022-2023

Het seizoen 2022-2023 belooft een mooi voetbalseizoen te worden, waarbij we iedere wedstrijd streven naar een volle De Vliert. Door jouw aanwezigheid in het stadion zullen onze spelers net dat stapje extra willen zetten en nog meer gaan voor de overwinning. Onderstaand alle informatie die je nodig hebt om een mooie avond bij FC Den Bosch tegemoet te zien:

 

Stadion De Vliert

Wanneer je in Den Bosch bent, is een wedstrijd in Stadion De Vliert bezoeken een must. Het stadion is opgedeeld in twee korte zijdes, de Noord- en Zuid tribune, en twee lange zijdes, de Hoofdtribune en M-Side. De vakken M5 t/m M8 zijn de sfeervakken. Hier wordt gedurende de wedstrijd onder andere met vlaggen gezwaaid, waardoor het zicht niet altijd optimaal is. De Hoofdtribune bestaat uit de Ere- (A1 t/m G) en Sponsortribune. Op Noord en Zuid zitten veelal gezinnen met kleinere kinderen.

Seizoenkaart 2022-2023

Wil jij dit seizoen bij de thuiswedstrijden van FC Den Bosch zijn? Samen met vrienden, familie en kennissen onze FC naar de overwinning schreeuwen? Samen juichen na een overwinning en samen balen van een nederlaag? Door een seizoenkaart voor 2022-2023 te bestellen ben jij er dit seizoen bij.

Onderstaand de prijzen per tribune voor een seizoenkaart komend seizoen.

 

t/m
5 jaar

6
t/m 12 jaar

13
t/m 17 jaar

Volwassenen
(18 t/m 66 jaar)

67+

Noord

€0,-

€70,-

€120,-

€140,-

€120,-

Zuid

€0,-

€70,-

€120,-

€140,-

€120,-

M-Side

€0,-

€80,-

€140,-

€165,-

€140,-

Hoofd

€0,-

€180,-

€250,-

€299,-

€250,-

Rolstoel

€0,-

€50,-

€100,-

€120,-

€100,-

Koop of verleng hier jouw seizoenkaart voor dit seizoen. Met het aanschaffen van een seizoenkaart ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Voor vak M8 zijn geen seizoenkaarten te verkrijgen.

Seizoenkaart verlengen

Ben jij er net zoals in het voorgaande seizoen gewoon weer bij? Dan kun je tot en met vrijdag 1 juli jouw seizoenkaart verlengen. Dit kan via de “Mijn FC Den Bosch app“, onze website of bij de receptie in Stadion De Vliert. Verlengen bij de receptie kan op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Zie hieronder de prijzen wanneer je jouw seizoenkaart wil verlengen.

 

t/m
5 jaar

6
t/m 12 jaar

13
t/m 17 jaar

Volwassenen
(18 t/m 66 jaar)

67+

Noord

€0,-

€50,-

€90,-

€99,-

€90,-

Zuid

€0,-

€50,-

€90,-

€99,-

€90,-

M-Side

€0,-

€55,-

€99,-

€111,-

€99,-

Hoofd

€0,-

€99,-

€170,-

€199,-

€170,-

Koop of verleng hier jouw seizoenkaart voor dit seizoen. Met het aanschaffen van een seizoenkaart ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Voor vak M8 zijn geen seizoenkaarten te verkrijgen.

Seizoenkaart kwijt of verplaatsen

 

Wanneer je je seizoenkaart verloren bent, kun je een mail sturen naar ticketing@fcdenbosch.nl. Het aanmaken van een nieuwe seizoenkaart brengt €5,- aan kosten met zich mee. De kaart kan dan opgehaald worden bij de receptie in Stadion De Vliert door de kaarthouder. Dan wordt de oude kaart ook meteen geblokkeerd. Hij/zij dient een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Op wedstrijddagen is het niet mogelijk een nieuwe seizoenkaart te laten printen.

Indien je gedurende het seizoen van stoel wil verplaatsen, kun je ook een mail naar ticketing@fcdenbosch.nl sturen. Als de verplaatsing op dezelfde tribune is, zal €5,- aan administratiekosten gerekend worden. Verplaats je naar een tribune waarop de seizoenkaart normaal duurder is, dan zal het verschil bijbetaald moeten worden. Verplaats je naar een tribune waarop de seizoenkaart normaal goedkoper is, dan zal dit kosteloos zijn. Het verschil wordt niet terugbetaald. Verplaatsen kan niet op een wedstrijddag.

Losse tickets 2022-2023

Tickets thuiswedstrijd

Losse tickets voor een thuiswedstrijd van FC Den Bosch zijn te verkrijgen via de online ticketshop, de ‘’Mijn FC Den Bosch app’’ of bij de receptie in Stadion De Vliert. In het algemeen start de kaartverkoop voor thuiswedstrijden minimaal 3 tot 4 weken voorafgaand aan de wedstrijd, houd hierbij goed onze kanalen in de gaten.

Onderstaand staan de prijzen van losse tickets voor thuiswedstrijden in het seizoen 2022-2023.

 

t/m 5 jaar

6 t/m 12 jaar

13 t/m 17 jaar

Volwassenen (18 t/m 66 jaar)

67+

Noord

€0,-

€7,50

€10,-

€12,50

€10,-

Zuid

€0,-

€7,50

€10,-

€12,50

€10,-

M-Side

€0,-

€10,-

€12,50

€15,-

€12,50

Hoofd

€0,-

€12,50

€15,-

€20,-

€15,-

Rolstoel

€0,-

€7,50

€10,-

€12,50

€10,-

Er kunnen telefonisch geen wedstrijdkaarten besteld en/of gereserveerd worden.

Koop hier jouw losse tickets voor de aankomende thuiswedstrijden.

Tickets uitwedstrijd

Voor een uitwedstrijd van FC Den Bosch is het mogelijk om zowel online als bij de receptie in Stadion De Vliert kaarten te kopen. Meestal is hierbij geen seizoen- of clubkaart nodig en het totaal aantal beschikbare tickets verschilt per wedstrijd. In het algemeen gaat de kaartverkoop van een uitwedstrijd ongeveer 2 weken voorafgaand aan de betreffende wedstrijd van start. Houd hiervoor onze kanalen goed in de gaten. Voor een uitwedstrijd kan er per account maar 1 ticket worden gekocht.

In de meeste gevallen zijn er ook uitkaarten te verkrijgen via Supportersclub FC Den Bosch, hiervoor dien je lid te zijn. Voor vragen over de Supportersclub kun je contact opnemen met Danny van de Griendt. Bij voorkeur via WhatsApp (06-53315504).

Let op: bij risicowedstrijden gelden er andere regelementen, deze zullen bij de betreffende wedstrijd gecommuniceerd worden.

Koop hier jouw losse tickets voor de aankomende uitwedstrijden.

Groepskaarten

Dit seizoen is er de mogelijkheid om je met een groep van minimaal 10 personen aan te melden voor een thuiswedstrijd van FC Den Bosch. Met des te meer personen je jou aanmeldt, des te hoger de korting. Er wordt gewerkt met 4 verschillende groepsgroottes en onderstaande prijzen zijn per kaartje.

Aantal kaarten

Hoofdtribune

Noord en Zuid

M-Side

10 to 15 kaarten

€17,50-

€10,-

€12,50

16 tot 20 kaarten

€15,-

€8,-

€10,-

21 tot 25 kaarten

€12,50-

€6,-

€7,50

25+ kaarten

€10,-

€4,-

€5,-

Aanmelden met een groep van minimaal 10 personen kan door een mail te sturen naar ticketing@fcdenbosch.nl met het aantal personen, de NAW-gegevens van deze personen en op welke tribune jullie wensen te zitten. Let op: tijdens risicowedstrijden kan het zijn dat groepskaarten niet mogelijk zijn.

Speciale acties

Op dit moment zijn er geen speciale acties met betrekking tot Ticketing. Houd onze kanalen goed in de gaten om hiervan op de hoogte zijn.

Let op: Mochten er meerdere acties lopen, dan geldt er in de meeste gevallen geen korting op korting, tenzij anders vermeld.

Clubkaarten

Zoals gewoonlijk is het dit seizoen ook weer mogelijk om een clubkaart van FC Den Bosch aan te schaffen. Deze kaart is 5 jaar geldig, gratis verkrijgbaar en kan soms voorrang verlenen bij het bestellen van tickets.

Een clubkaart van FC Den Bosch kan besteld worden bij de receptie in Stadion De Vliert of door een mail te sturen met jouw gegevens naar ticketing@fcdenbosch.nl. Let op: Het is niet mogelijk om van meerdere clubs een clubkaart te bezitten, dit is volgens de richtlijnen van de KNVB bepaald.

Vragen & contact

Voor vragen over Ticketing gerelateerde zaken verzoeken we je eerst onderstaande vragen door te lezen. Indien jouw vraag hier niet tussenstaat, kun je per mail contact opnemen via ticketing@fcdenbosch.nl of telefonisch door op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur te bellen naar 073-6464700.

Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je een aantal veelgestelde vragen inclusief antwoorden.

Hoe bestel ik tickets voor een wedstrijd van FC Den Bosch?

Om online tickets te kopen kun je naar www.tickets.fcdenbosch.nl gaan. Vóór de aankoop dien je een account aan te maken. Ook kun je naar de receptie in Stadion De Vliert. Deze is bij de hoofdingang (toren E) van het stadion (Victorialaan 21).

Hoe maak ik een account aan?

Ga naar https://mijn.fcdenbosch.nl/sign-up. Vul hier alle benodigde gegevens in en klik onderaan op ‘’aanmelden’’. Hierna is jouw account aangemaakt.

Wanneer gaat de kaartverkoop voor een wedstrijd normaal van start?

Het streven is om de kaartverkoop voor thuiswedstrijden minimaal 4 weken voorafgaand aan de wedstrijd te starten (uitgezonderd risicowedstrijden). Voor uitwedstrijden is dit minimaal 2 weken. Wanneer de kaartverkoop begint, zal via onze kanalen gedeeld worden.

Kan ik ook op een wedstrijddag tickets kopen?

Dit verschilt per wedstrijd, maar in de meeste gevallen is er kassaverkoop op het voorplein van Stadion De Vliert. De kassa’s zijn ca. een uur voorafgaand aan de wedstrijd geopend. Eventuele wijzigingen zullen gecommuniceerd worden via onze kanalen.

Kan ik kaarten voor vak M8 kopen?

Per wedstrijd zal bekeken worden of dit mogelijk is. Omdat er geen dak boven vak M8 zit, is bij slechte weersomstandigheden de veiligheid niet te garanderen. Bij welke wedstrijd M8 open gaat, wordt tijdig gecommuniceerd.

Wanneer is de receptie geopend?

De receptie is op werkdagen telefonisch te bereiken van 13.00 t/m 17.00 uur. Wanneer FC Den Bosch een thuiswedstrijd heeft, kun je van 10.00 t/m 18.00 uur bellen. Je kunt te allen tijde een mail sturen naar info@fcdenbosch.nl.

Kan ik kaarten kopen voor de sfeervakken?

De M-Side/M5 tot en met M7 zijn de sfeervakken van FC Den Bosch. Voor deze vakken zijn er meestal slechts een aantal kaarten beschikbaar voor de reguliere kaartverkoop. Wil je graag een wedstrijd bezoeken op de M-Side/M5 tot en met M7? Wacht dan niet te lang met het bestellen van tickets!

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Wanneer je online een ticket koopt, krijg je een e-ticket toegestuurd naar jouw emailadres. Deze bevat een barcode die bij binnenkomst via de mobiel gescand kan worden. Het ticket kan ook geprint worden.

Kan iemand anders een ticket voor mij kopen?

Dit is mogelijk! Bij risicowedstrijden (tegen o.a. ADO Den Haag en Top Oss) gelden andere regels. Houd hiervoor onze social mediakanalen en de website in de gaten!

Hoe kan ik mijn tickets aan andere personen koppelen?

Dit kan in de ‘winkelwagen’ bij geselecteerde tickets. Vervolgens kun je op ‘koppelen’ klikken en hier moet je het relatienummer, de postcode en achternaam invullen van de persoon waarvoor je een ticket wil kopen.

Waar kan ik mijn relatienummer vinden?

Iedereen met een account bij FC Den Bosch heeft een relatienummer. Bij een seizoen- en clubkaart staat deze op de kaart. Dit relatienummer begint meestal met 24, 93 of 94. Heb je geen seizoen- of clubkaart, dan kun je naar www.mijn.fcdenbosch.nl of naar de FC Den Bosch app. Hier kunt je jouw profiel bekijken waar ook het relatienummer vermeld staat.

Ik heb meerdere tickets op dezelfde naam, is dat een probleem?

Dit is in principe geen probleem, met uitzondering van personen met een stadionverbod. Let wel op, de eigenaar van het ticket is verantwoordelijk voor het gedrag van de mensen die meegaan op dat kaartje.

Hoe vraag ik een FC Den Bosch Clubkaart aan?

Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@fcdenbosch.nl met daarin uw NAW gegevens. Of je kunt langskomen bij de receptie met een geldig legitimatiebewijs.

Ik heb tickets gekocht voor een wedstrijd maar de datum/tijd is gewijzigd, wat nu?

Indien er een wedstrijdwijziging plaatsvindt, blijven de tickets geldig voor de nieuwe datum. Bent je verhinderd op de nieuwe speeldatum, neem dan contact met ons op via info@fcdenbosch.nl.

Ik heb tickets besteld, maar wil mijn bestelling toch wijzigen/annuleren, kan dat?

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd van FC Den Bosch, dan willen wij graag met je meedenken. Stuur hiervoor een mail naar info@fcdenbosch.nl.

Wat moet ik doen als mijn betaling mislukt is bij de aankoop van tickets?

De betaling is mislukt wanneer het bedrag niet van jouw rekening is afgeschreven. De toegangskaarten worden in dat geval na 20 minuten weer vrijgegeven. Je kunt de tickets dan opnieuw bestellen. Is het bedrag wel van de rekening afgeschreven, maar heb je geen tickets in ontvangen? Neem dan contact op met de receptie van FC Den Bosch (073 64 64 700) of info@fcdenbosch.nl.

Ik wil graag met een groter gezelschap naar FC Den Bosch, zijn er speciale mogelijkheden bij een wedstrijdbezoek?

Vanaf het seizoen 2022-2023 zijn er groepstarieven voor het bezoeken van thuiswedstrijden. Deze zijn hierboven te vinden bij het kopje ‘’Groepskaarten’’.

Waar kan ik parkeren tijdens thuiswedstrijden?

Klik hier voor alle informatie over het parkeren rondom Stadion De Vliert tijdens de thuiswedstrijden.

Mijn wedstrijdkaart ben ik verloren/is beschadigd. Wat nu?

Mocht je jouw (e-)ticket kwijt zijn, neem dan contact op met de receptie van FC Den Bosch (073 64 64 700 of info@fcdenbosch.nl). Zij zullen een nieuw ticket printen/mailen. Als jouw seizoenkaart kwijt of beschadigd is, kun je hiervoor ook contact opnemen. Het printen van een nieuwe seizoenkaart brengt €5,- aan kosten met zich mee.