FC Den Bosch en Top Events Beverage Group hebben overeenstemming bereikt over een 5-jarige samenwerking als cateringpartner van FC Den Bosch. Naast de publiekscatering, welke zij al vele jaren verzorgen, ingaande dit seizoen ook de VIP-catering én de banqueting van het hoofdgebouw van Stadion ‘De Vliert’. Zij nemen hiermee het stokje over van Van der Valk Nuland. Naast deze duurzame samenwerkingsovereenkomst zal Top Events dit voetbalseizoen ook zichtbaar zijn onder het rugnummer op de achterzijde van het wedstrijdshirt van FC Den Bosch.

Rob Almering, algemeen directeur van FC Den Bosch: “Met deze sterke uitbreiding van de samenwerking met Top Events maken wij bewust een duurzame keuze. We zijn zeer onder de indruk van hun aanpak, creativiteit, expertise en enthousiasme, welke zij ook waarmaken bij diverse overige opdrachtgevers van hen, waaronder PSV en NAC Breda. Graag bouwen wij samen met Top Events verder aan een nog betere service, entourage en voetbalbeleving van onze gasten bij de thuiswedstrijden in De Vliert. Zowel voor onze fans als onze sponsoren met hun gasten. Het weekend begint bij FC Den Bosch. Dat moet nog meer een begrip worden in Groot ’s-Hertogenbosch. Wij zien uit naar de samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat deze succesvol zal zijn. Wij danken Top Events in het vertrouwen en hun ondersteuning die zij FC Den Bosch geven’.

Ebert Dollevoet: “Top Events en FC Den Bosch slaan de handen ineen om het serviceniveau van de catering in en om het stadion verder te optimaliseren en de bezoeker van het stadion op een gastvrije en kwalitatief hoogstaande manier te bedienen. Onze ambities en die van de club sluiten wat mij betreft perfect op elkaar aan. Wij hebben daarom alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking!”

Over Top Events Food & Beverage Group

Ebert Dollevoet is met zijn bedrijf Top Events Food & Beverage Group al meer dan 15 jaar succesvol op de markt van stadion- en evenementencatering in Nederland en in België. Top Events verzorgt de volledige invulling van de publieks- en VIP-catering bij o.a. PSV en NAC, bij de Groots met een zachte G-concerten van Guus Meeuwis en vele andere grootschalige evenementen zoals Koningsdag en diverse festivals.

Tot de Top Events-groep behoren ook een groothandel in food- en beverageproducten, een uitzendbureau voor horecapersoneel en een verhuurbedrijf voor evenementen benodigdheden.

Tevens is Ebert met zijn bedrijf Do-Mo Racing Management als zakelijk vertegenwoordiger van diverse sporters actief in de motorcross- en autosport (Formule 1, 2 en 3), waar hij het management verzorgt voor onder andere Roan van de Moosdijk (actief in het wereldkampioenschap motorcoss) en Richard Verschoor (actief in de Formule 3).

Met haar brede aanbod zorgt Top Events voor een kwalitatief hoogstaande invulling van ieder cateringvraagstuk waarbij een optimale beleving en waardering van de bezoeker bovenaan staan. Er wordt altijd gezocht naar een optimale mix van het aanbod, nieuwe ontwikkelingen en kwaliteit van de service. Meer info over Top Events: www.top-eventsgroup.nl