UPDATE: De belangstelling voor de Bossche zomer-clinic bleek overweldigend. Door de vele reacties en aanmelding is de clinic inmiddels volgeboekt. Aanmelden voor de wachtlijst kan via: info@fcdenbosch.nl.

Het corona virus heeft ons lang weerhouden van leuke dingen doen en/ of organiseren. Gelukkig mag en kan er weer meer! Daarom organiseert de gemeente Den Bosch deze zomer ontmoetingen en activiteiten op bijzondere locaties in de stad. Stadion De Vliert van FC Den Bosch is zo’n locatie en samen met de gemeente hebben wij een leuke clinic bedacht!

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? En lijkt het je leuk om met de selectiespelers en onder begeleiding van de trainers van FC Den Bosch een middagje te komen voetballen in het stadion? Meld je dan snel aan!

De clinic vindt plaats op dinsdag 18 augustus 2020 van 13.15 uur tot ongeveer 14.45 uur. Er is op het hoofdveld van Stadion De Vliert plaats voor 100 kinderen. Wacht, om teleurstelling te voorkomen, dus niet te lang met jouw aanmelding . Om je aan te melden kan jouw vader en/of moeder een mailtje sturen naar info@fcdenbosch.nl. o.v.v. ‘clinic’. Wij laten dan sowieso iets horen en schrijven jou in voor de clinic als jij bij de eerste 100 aanmeldingen zit.

Extra informatie voor ouders/verzorgers
Voor ieders gezondheid, houden wij uiteraard rekening met de COVID- richtlijnen die op het moment van de clinic van kracht zijn. Alle praktische informatie ontvangt u een paar dagen voorafgaand aan de clinic, zodat de laatste relevante informatie over parkeren/ afzetten, omkleden, bij uw kind(eren) blijven kijken enzovoort, kan worden meegenomen.