Op de achtergrond is FC Den Bosch in samenwerking met WS Media Groep en Sabeh Tours druk bezig met de voorbereidingen voor het wrappen van de nieuwe spelersbus. Deze ochtend is de bus op locatie volledig ingemeten. We streven er naar om de spelersbus zo snel mogelijk gereed en rijdend te hebben, met als uiterlijke datum de eerste uitwedstrijd van het seizoen 2021-2022. Tot nu toe verloopt alles volgens schema.

Definitief ontwerp
Enige tijd geleden heeft een ieder de mogelijkheid gekregen om te stemmen tussen twee opties: een blauwe of een zwarte versie van de bus. Omdat de uitslag van de stemming erg close bleek, hebben we een derde optie toegevoegd en gedeeld via onze social kanalen. De combinatie van een blauwe bus met een zwarte Bossche skyline. Deze optie werd door iedereen zeer positief ontvangen en zal dan ook als definitief ontwerp worden gebruikt.

E-mail ter bevestiging
Wanneer de ontwerpen volledig op schaal zijn gemaakt zal WS Media Groep aan de slag gaan met de wrapping van de bus. Binnenkort ontvangt iedere supporter die heeft aangegeven met zijn of haar naam achterop de bus te willen staan, een e-mail van de club waarin het definitieve ontwerp te zien is in combinatie met de opgegeven naam. Vriendelijk verzoek om deze e-mail zorgvuldig door te nemen en eventuele spelfouten zo spoedig mogelijk door te geven, zodat daarna het wrappen kan gaan plaatsvinden.

Vragen over de spelersbus? Stuur een e-mail naar communicatie@fcdenbosch.nl.