Welke FC Den Bosch-supporter wil geen uitverkochte Vliert? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een bijzondere actie! Op vrijdag 20 maart neemt FC Den Bosch het op tegen NAC Breda. Wij willen zo veel mogelijk Bossche voetballiefhebbers mobiliseren om van deze wedstrijd één groot feest te maken in een volle Vliert!

KOOP HIER JE TICKET VOOR FC DEN BOSCH – NAC BREDA

Een gezamenlijke, praktische actie die bijdraagt aan een feestelijke blauw-witte sfeer en hopelijk tot drie belangrijke punten voor de thuisploeg op weg naar de Play-Offs! Gewoon een positief complot om met elkaar en zo veel mogelijk voetballiefhebbers te verleiden om naar De Vliert te komen. Speciaal voor alle FC-ers hebben wij daarom de prijzen van de losse kaarten voor de korte zijden I en R, achter beide goals, verlaagd naar het ‘volle-bak-tegen-nac’ tarief van € 5, – .

Wellicht vind je het ook leuk om van De Vliert op 20 maart niet alleen een goed gevulde, maar ook een sfeervolle blauwwitte thuishaven te maken? In samenwerking met de diverse supportersverenigingen rondom FC Den Bosch, gaan wij de nodige omlijstende sfeeracties verzorgen. Roep iedereen alvast op blauw-witte kleding in clubkleuren klaar te leggen!

Supporters die al een kaartje hebben gekocht voor deze wedstrijd, kunnen een mailtje sturen naar info@fcdenbosch.nl o.v.v. ‘kaartje nac’.