Rauno Sappinen, de Bossche spits uit Estland, kijkt vandaag terug op de wedstrijden tegen Top Oss, FC Eindhoven en RKC en blikt vooruit naar het duel van vrijdag.

Hoe kijk jij terug op de laatste wedstrijden?
“Tegen TOP Oss speelden wij een goede wedstrijd. De sfeer in het stadion was geweldig en vanaf het begin gingen wij op zoek naar een treffer. Na de pauze domineerden wij het duel dat we uiteindelijk dik verdiend met 3-0 wonnen. Uit tegen FC Eindhoven speelden wij geen beste wedstrijd omdat het echte vuur bij ons leek te ontbreken. Uit tegen RKC Waalwijk werden wij in de eerste helft overklast door een zeer goed spelend RKC en gingen we met een 2-0 achterstand de kleedkamers in. Na de pauze waren wij weliswaar de betere ploeg en creëerden wij ook kansen maar die broodnodige aansluitingstreffer wilde maar niet vallen. Nadat Beltrame de 2-1 had gemaakt namen wij in de slotfase nog een keer alle risico’s om minimaal één punt aan het duel over te houden maar helaas voor ons leverde dat slotoffensief  niks meer op.”

FC Den Bosch TV: voorbeschouwing met John Vos  >

Wat voor wedstrijd kunnen wij verwachten tegen FC Volendam?
“Na die twee onverwachte nederlagen moet er nu echt gewonnen worden. Wij weten dat we tegen elke tegenstander de volle 100% moeten geven om een goed resultaat te kunnen behalen. Gesteund door onze supporters moeten we als een hechte eenheid opereren. We kunnen het ons ook niet veroorloven om alweer puntverlies te leiden en moeten dus vanaf het begin FC Volendam onze wil opleggen zodat we aan het einde van de wedstrijd weer met een overwinning het veld mogen verlaten.”

Eerder dit seizoen wist FC Den Bosch met 1-2 te winnen op bezoek bij FC Volendam. Oussama Bouyaghlafen en Rauno Sappinen waren de Bossche doelpuntenmakers.