Aanstaande zondag hervat FC Den Bosch de competitie na de winterstop. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie speelt om 14.30 uur een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

FC Den Bosch, dinsdagavond teruggekomen van een trainingskamp in Spanje, hervat de competitie tegen de Dordtenaren die momenteel de 19e plek bezetten op de ranglijst.

Eerder dit seizoen speelde FC Den Bosch in De Vliert tegen FC Dordrecht. Toen werd het 1-0 voor de Bosschenaren dankzij een doelpunt van Stefano Beltrame. Afgelopen seizoen wist de ploeg zowel thuis als uit te winnen van de ploeg uit Dordrecht.

Profiel tegenstander
FC Dordrecht hervat de competitie met een nieuwe hoofdtrainer. Scott Calderwood nam in november tijdelijk de leiding over na het vertrek van voormalig hoofdtrainer GĂ©rard de Nooijer, maar werd op 1 januari opgevolgd door Claudio Braga.

FC Dordrecht kent een moeizaam seizoen. Onder de nieuwe hoofdtrainer zal de ploeg een andere weg willen inslaan. Derhalve zal FC Den Bosch aanstaande zondag erg scherp moeten beginnen om zich niet te laten verrassen.

Aan de kant van FC Dordrecht, dat in de winterstop oefende tegen TOP Oss en daar met 3-0 van wist te winnen, zal een nieuwe speler te bewonderen zijn: Crysencio Summervile. De aanvaller wordt van Feyenoord voor een half seizoen gehuurd. 

Door Casper Sas