Sinds afgelopen november hebben we bij de thuiswedstrijden steeds gezorgd voor activiteiten en horeca op het voorplein bij de hoofdingang. De meeste supporters en bezoekers waarderen de  fanzone en zijn blij met de extra bedrijvigheid. Het is dan ook de bedoeling dat er bij alle thuiswedstrijden een fanzone is, waarbij het aanbod per wedstrijd kan verschillen. Achter de schermen werken wij hard aan een structurele invulling van deze fanzone en de wedstrijdomlijsting in- en rondom De Vliert in het algemeen.Voorafgaand aan de wedstrijd FC Den Bosch – Volendam is er echter geen fanzone. De FC Den Bosch Foundation, die normaal gesproken de plaatsing van- en begeleiding bij de fanzone voor haar rekening neemt, collecteert vrijdagavond voor het Vicki Brownhuis. Het Vicki Brownhuis in ’s-Hertogenbosch is een inloophuis voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten. Een donatie wordt zeer op prijs gesteld. Er kan ter plekke ook via Tikki worden gedoneerd.

Er wordt alleen gecollecteerd bij de hoofdingang/op het voorplein. Supporters van andere tribunes die toch een bijdrage willen leveren, kunnen op weg naar hun tourniquets langs het voorplein lopen of doneren via www.vbrownhuis.nl. De collectanten zijn herkenbaar aan hun Foundation-outfit. Namens Vicki Brownhuis bedankt!

Afgelopen dinsdag dronken enkele spelers en stafleden van het eerste elftal al een kopje koffie ten behoeve van het Vicki Brownhuis.