Op zondag 6 september speelt FC Den Bosch de eerste thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Het bezoeken van een wedstrijd is in deze tijd anders dan normaal. Als club doen wij er uiteraard alles aan om onze seizoenkaarthouders en sponsoren een plaats te bieden in Stadion De Vliert.

We moeten echter ons stadion inrichten aan de hand van de 1,5 meter-regel. Dat heeft invloed op de stadioncapaciteit en dwingt ons om creatief te zijn in de placering en de reserveringsperiode.

Reserveer je plaats in het stadion
Vanaf vrijdagavond 28 augustus, omstreeks 18:00 uur, is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om een stoel te reserveren voor de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (6 september). Het reserveren van jouw stoel kan zowel online via de FC Den Bosch app als via tickets.fcdenbosch.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de receptie van Stadion De Vliert een plaats te reserveren.

Seizoenkaarthouders uit hetzelfde gezin
Seizoenkaarthouders uit hetzelfde gezin kunnen op maandag (31 augustus) en dinsdag (1 september) stoelen naast elkaar reserveren. Reserveren van een stoel naast een gezinslid is mogelijk door een mail te sturen naar info@fcdenbosch.nl of langs te gaan bij de receptie van Stadion De Vliert. Ter verificatie verzoeken wij jullie een mail te sturen met het e-mailadres waarmee je ook jouw seizoenkaart hebt aangekocht.

Overige seizoenkaarthouders
Wil je aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht? Reserveer dan jouw stoel uiterlijk voor woensdag 2 september, 23:59 uur. We vragen jullie om zelf een plek in het stadion te kiezen. We realiseren ons dat het niet altijd mogelijk is om in het vak te zitten dat je gekozen hebt bij aanschaf van je seizoenkaart.

LET OP: je seizoenkaart geeft geen recht op toegang tot een wedstrijd, alleen met een geldig e-ticket kun je naar binnen.