Ter voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd op 6 augustus tegen Helmond Sport speelt FC Den Bosch nog een aantal oefenduels. Een tweetal wedstrijden zullen in ons eigen Stadion De Vliert worden gespeeld. Onderstaand vind je alle informatie betreffende de wedstrijden:

Woensdag 21 juli: UNA – FC Den Bosch
Gemeente Veldhoven heeft ons te kennen gegeven dat er bij het duel tussen UNA en FC Den Bosch géén uitsupporters aanwezig mogen zijn. Dit is het gevolg van de oplopende besmettingscijfers binnen de regio Veldhoven en het niet kunnen handhaven van de bijbehorende maatregelen omtrent Covid19 op het sportpark.

De wedstrijd is uiteraard te volgen via onze social kanalen Instagram (https://instagram.com/fcdenbosch/) en Twitter (https://twitter.com/mijnfcdenbosch/).

Zaterdag 24 juli: FC Den Bosch – MVV Maastricht (12.00 uur)
Het oefenduel met competitiegenoot MVV zal de eerste wedstrijd zijn waarbij de poorten van Stadion De Vliert na lange tijd weer open gaan voor publiek. Om onze trouwe aanhang te bedanken voor het verlengen of kopen van een nieuwe seizoenkaart, zal dit duel uitsluitend voor seizoenkaarthouders toegankelijk zijn.

Op vertoon van je nieuwe seizoenkaart is het mogelijk om de wedstrijd te bezoeken. De Oosttribune (M-Side) en hoofdtribune zullen geopend zijn voor publiek. De poorten van Stadion De Vliert zullen vanaf 11.00 uur geopend zijn, waarbij bij binnenkomst wordt gecontroleerd op een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag die niet ouder is dan 24 uur.

Vrijdag 30 juli: FC Den Bosch – TEC (20.00 uur)
De laatste wedstrijd van de oefencampagne zal ook in Stadion De Vliert worden afgewerkt. De tegenstander op vrijdag 30 juli is tweededivisionist TEC uit Tiel.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf 23 juli online (https://tickets.fcdenbosch.nl) en bij de receptie in Stadion De Vliert te koop. Prijs van een entreeticket bedraagt €5,-. Op de wedstrijddag zelf blijven de kassa’s gesloten.

Ook voor dit duel geldt dat bij binnenkomst in Stadion De Vliert een controle zal plaatsvinden op een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag die niet ouder is dan 24 uur. Het stadion zal een uur voorafgaand (19.00 uur) geopend zijn.