Martin Burhenne, directeur/eigenaar van MB Afbouwmontage, zit vrijdags niet alleen als diamantpartner op de tribune. MB Afbouwmontage is wedstrijdsponsor bij de wedstrijd van FC Den Bosch tegen FC Volendam.

MB Afbouwmontage is landelijk een sterke speler op het gebied van ‘droge afbouw’ van veelal nieuwbouwpanden en renovaties . De ruim 100 medewerkers van MB Afbouwmontage komen volop in beweging als het gaat om het monteren van systeemplafonds en MS  wanden. Maar veelal gaat het over de afbouw van complete interieurs in scholen, verzorgingshuizen, hotels en meer van dergelijke projecten. Daarnaast is de onderneming actief in de woningbouw. Aansprekende projecten in de afgelopen jaren zijn het Erasmus Medisch centrum in Rotterdam, Noordbrabants Museum, Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht, Floriade Venlo, West Einde ziekenhuis Den Haag  en Spoorzone Delft.

Wie Martin Burhenne als voetballer heeft gekend, moet weten dat hij zich volledig geeft voor de taken waar hij voor staat. Bij MB Afbouwmontage – in 1999 als eenmanszaak begonnen – verwacht hij dit ook van zijn medewerkers. “Ik ben zeer loyaal ten opzichte van mijn medewerkers. Daar krijg je automatisch veel voor terug.”

MB Afbouwmontage weet de orderportefeuille ook voor 2019 weer goed gevuld. Burhenne: “Wij hebben door onze kwaliteit van werken in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en gaan als het er op aan komt altijd door. Maar ook wij moeten, ondanks het opkrabbelen van de markt, alert blijven. Duidelijk is dat ook wij er heel hard aan hebben moeten trekken tijdens de voor de gehele bouwsector lastige periode. Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat de toekomst er voor MB Afbouwmontage zonnig uitziet.”

Elf  jaar geleden liep Martin Burhenne binnen bij de toenmalige Sponsorsociëteit van FC Den Bosch en werd businessclublid. Vanaf 2009 is MB Afbouwmontage Stersponsor bij FC Den Bosch en sinds zeven seizoenen zelfs Diamantpartner. Van de spelers van FC Den Bosch verwacht Burhenne dat zij elke wedstrijd 200 procent inzet tonen. “Het gaat niet altijd alleen om talent, met keihard werken kun je ook veel bereiken.”