Bij de wedstrijd FC Den Bosch – NEC Nijmegen is Taylor Mates de wedstrijdsponsor. Taylor Mates spreekt periodiek het risicobeheer en de verzekeringsportefeuille met haar relaties  door. Immers een bedrijf verandert, wetgeving verandert en ook verandert er met grote regelmaat het nodige bij verzekeraars. Waar Taylor Mates eveneens in voorziet voor haar relaties is het periodiek bezien best advice – best price, oftewel marktverkenning in verzekeraarsland. Zeker in deze periode waar verzekeraars met regelmaat premieverhogingen en beperkingen in dekking doorvoeren.

Los van de polissen kunt u zich ook de vraag stellen of u content bent over de dienstverlening van uw adviseur. Worden de clausules regelmatig bezien op praktische haalbaarheid? Wordt er samen met u gekeken naar preventie om te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met schades? Bent u geïnformeerd over de risico’s van onze nieuwe economie, zoals bijvoorbeeld cybercrime?

Bent u nog niet bekend met de dienstverlening van Taylor Mates? Of herkent u zich in bovenstaande?

Wij zijn graag uw gesprekspartner om hierover eens tailormade van gedachten te wisselen.

Pieter-bas, Bart, Leon, Peter, ze lopen vrijwel iedere wedstrijd rond bij FC Den Bosch. Of kijk gewoon even op www.taylormates.nl.