WS Media Groep is de signing- en drukwerkpartner van FC Den Bosch en vrijdag 1 november wedstrijdsponsor tijdens het duel FC Den Bosch – Helmond Sport. Het in Waardenburg gevestigde bedrijf is reeds vele jaren sponsor en supporter van de Bossche club en is buiten haar Diamantpartnerschap, ook als partner aan de Jeugdopleiding van FC Den Bosch verbonden.

WS Media Groep is een totaalaanbieder in communicatie-uitingen en verzorgt bij FC Den Bosch ook dit voetbaljaar weer al het reguliere drukwerk, van briefpapier tot enveloppen en van posters en flyers tot sponsorbrochures en vouchers. Daarnaast heeft zij als signingpartner de vaste boarding in Stadion De Vliert en voor de jeugdopleiding in haar portefeuille.

Walter Cleton, directeur van de WS Media Groep, is in zijn nopjes met de samenwerking: “Voor ons is het een mooie kans om in de regio Den Bosch verdere naamsbekendheid op te bouwen en om te laten zien wat wij voor organisaties kunnen betekenen. De WS Media Groep kan een totaalpakket leveren, van bedrijfs- en promotiekleding, brochures en gidsen tot mailings, roll-up banners, zeildoeken en belettering.