Vorig seizoen en ook dit seizoen geeft docent Paul Vrenken vrijwillig yoga-clinics aan de selectiespelers van FC Den Bosch. Vrenken: “Ik verricht de trainingen, omdat ik ervan overtuigd ben dat het brengen van wat extra lenigheid, ontspanning en balans de sportieve resultaten ten goede zullen komen.”

Onderwerpen als omgaan met stress, focus, concentratie en samenwerking in een team worden door Vrenken meegenomen in de sessies met de selectie. Dit zijn tevens zaken die ook in het bedrijfsleven een belangrijke rol spelen! Via deze weg brengt Vrenken daarom, in overleg met de club, zijn activiteiten bij het Bossche sponsornetwerk onder de aandacht. Wellicht kunnen de volgende trajecten ook voor uw bedrijf een meerwaarde zijn:

  • Vitaliteitstrajecten voor uw medewerkers, waarin yoga, mindfullness en concentratie-oefeningen worden geleerd, hetgeen een positieve uitwerking heeft op ziekteverzuim en de samenwerking.
  • Coaching van medewerkers rondom het thema ‘persoonlijke ontwikkeling’.
  • Team- en beleidsontwikkeling in een workshop op het voetbalveld. Wilt u een dag de missie/visie van uw bedrijf opfrissen en de doelen voor de komende periode bepalen, afgestemd op de persoonlijke doelstellingen van uw medewerkers, afgewisseld met een potje voetbal en momenten van bezinning? Check dan de website www.empoweredfootball.com voor meer informatie.

Heeft u interesse, neem dan gerust contact op! Ir. Paul Vrenken – paul@triskal.org / www.Triskal.org – geboren in ‘s-Hertogenbosch, 1971
Bedrijfskundig ingenieur met jarenlange ervaring als projectleider en management adviseur in diverse organisaties. Yoga-docent en coach.