Zonder vrijwilligers geen club. Onder dit motto vond op vrijdagvond 2 juli de seizoensafsluiting van de jeugdopleiding in Stadion De Vliert plaats. Als blijk van dank en waardering nodigde de jeugdopleiding van FC Den Bosch alle vrijwilligers uit voor de afsluiting van het bijzondere seizoen 2020-2021.

Onder het genot van een hapje en een drankje opende algemeen directeur Rob Almering de bijeenkomst en bedankte de aanwezigen voor hun onverzettelijke werkzaamheden voor de jeugdopleiding. Daarna nam management-lid David Golverdingen het woord om de vrijwilligers en trainers te bedanken die de club gaan verlaten.

Rots van FC Den Bosch
Voor het derde jaar werd de Rots van FC Den Bosch uitgereikt, dit is een waarderingsprijs voor een vrijwilliger die altijd klaar staat voor de club. Dit jaar was de eer voor Ilse van Spall. Al meer dan twaalf seizoenen is Ilse als vrijwilliger actief binnen onder andere de jeugdopleiding waar ze er voor zorgt dat iedereen van passende kleding wordt voorzien. Zelf gaf Ilse aan dat ze haar werk met veel liefde en plezier doet en dit graag nog vele jaren voor de club wil blijven doen. De avond werd verder voortgezet met een gezellig samen zijn waarbij er werd teruggeblikt op het korte maar intense seizoen.