Vrijdag 24 september staat er voor FC Den Bosch een uitwedstrijd in het Noorden des lands op het programma. Om 20.00 uur trappen we aan De Oude Meerdijk af tegen FC Emmen. Voor supporters van FC Den Bosch zijn er 125 kaarten voor de autocombi beschikbaar en 100 voor de busreis via de Supportersclub FC Den Bosch. Bij het stadion in Emmen zijn slechts 75 parkeerplaatsen, waardoor vriendelijk verzocht wordt om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. De prijs voor een ticket bedraagt €6,-.

Kaartverkoop woensdag 8 september van start
De kaartverkoop voor dit duel gaat op woensdagochtend 8 september om 10.00 uur van start. Via de online ticketshop (https://tickets.fcdenbosch.nl) of bij de receptiebalie van Stadion De Vliert is het mogelijk een om autocombi kaart aan te schaffen. Deze kaart dient dan op de wedstrijddag te worden omgewisseld voor een toegangsbewijs. Het omwisselen zal plaatsvinden op de weg richting het stadion in Emmen. De precieze locatie wordt later via onze website en sociale kanalen bekendgemaakt.

Buscombi via Supportersclub FC Den Bosch
Voor dit duel zijn er 100 kaarten voor de buscombi via de SC FCDB te verkrijgen. Om gebruik te kunnen maken van de busreis moet je lid zijn van de supportersclub. Voor meer informatie over lidmaatschappen en de wedstrijd zelf is het mogelijk om, bij voorkeur via Whatsapp, contact op te nemen via Danny van de Griendt – 06 53 31 55 04.

Testen voor toegang of vaccinatiebewijs
Bij binnenkomst in het stadion wordt iedereen gevraagd om een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur) te laten zien via de Corona Check App. Kun je die niet laten zien, dan zal toegang tot het stadion worden geweigerd.