Awaydays: Informatie kaartverkoop FC Dordrecht uit

EINDHOVEN, 27-08-2021, Jan Louwers Stadium, Dutch Keukenkampioendivisie, season 2021-2022. Eindhoven - Den Bosch.  Supporters Den Bosch before the match Eindhoven - Den Bosch

Op vrijdag 27 oktober speelt FC Den Bosch uit bij FC Dordrecht. Voor deze wedstrijd zijn 400 kaarten beschikbaar.

De wedstrijd tegen FC Dordrecht begint om 20.00 uur. Er zijn 200 buscombi kaarten beschikbaar via Supportersclub FC Den Bosch en 200 voor de buscombi van FC Den Bosch. Kaarten voor de buscombi van FC Den Bosch kosten €27,50. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid bij het uitvak van FC Dordrecht, is ervoor gekozen om met bussen af te reizen. Hierdoor kan de maximale capaciteit van het uitvak benut worden.

Buscombi FC Den Bosch
Kaarten voor de buscombi van FC Den Bosch zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 12 oktober, 10.00 uur. Vanaf dat moment kun je zowel online, als aan de receptie van het stadion één kaartje per account kopen.

Verzamelen en vertrek
De bussen vertrekken 27 oktober om 17.45 uur vanaf het stadion. Tussen 17.00 en 17.30 uur kun je instappen via de tourniquets bij de ingang voor vak I1 t/m I3. Hier word je voor het instappen van de bus gefouilleerd en laat je een geldig legitimatiebewijs zien. Zo kunnen we zien of je op de buslijst staat en in welke bus je mag instappen.

Supportersclub FC Den Bosch
De Supportersclub FC Den Bosch reist ook met bussen af naar Dordrecht. Met een geldig lidmaatschapsbewijs kan hiervoor een kaart worden aangeschaft. Leden van de supportersclub die graag naar de wedstrijd willen, kunnen contact opnemen met Danny van de Griendt (06 53 31 55 04). Bij voorkeur via WhatsApp.