Bekerduel tegen Ajax op 11 januari

S-HERTOGENBOSCH,28-10-2022,Stadium De Vliert,Dutch Football Keuken Kampioen Divisie season 2022 / 2023,FC Den Bosch player Joey Konings(L) celebrating the goal with df20(M) and FC Den Bosch player Danny Verbeek(R) during the match Den Bosch - NAC

Tijdens de loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker, werd FC Den Bosch gekoppeld aan Ajax Amsterdam. De wedstrijd tegen de kampioen van Nederland wordt gespeeld op 11 januari, om 21.00 uur.

Na een moeizame eerste helft, wist FC Den Bosch in de eerste ronde te winnen van G.V.V.V.. In de rust keek de ploeg van Jack de Gier tegen een 1-0 achterstand aan. Deze achterstand werd in de tweede helft omgebogen naar een 1-3 overwinning dankzij doelpunten van Van Grunsven, Möller en Maas. Afgelopen zaterdagavond werd tijdens de loting bekend dat FC Den Bosch het in eigen huis mag opnemen tegen Ajax. Deze wedstrijd is ingepland op woensdag 11 januari om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op ESPN.

Informatie over de kaartverkoop volgt nog. Zodra er meer bekend is, delen we dat zo snel mogelijk op onze kanalen.