FC Robinstijn nieuwe maatschappelijke partner FC Den Bosch Foundation!

Fotografie: Kees Vos

Een voetbalstadion is de plaats waar je helden zijn. Spelend in de kleuren van jouw favoriete club. Je eigen vereniging, de lokale trots of de club die je hebt meegekregen van vader of moeder. Inmiddels zo verweven met je leven dat het elk weekend je voetbalhart sneller laat kloppen. Voetbal zorgt voor verbinding, hoop en plezier. Genieten van voetbal betekent ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Voor velen heel gewoon. Maar voor sommigen is het veel meer dan dat. Voor hen helpt voetbal echt even te ontsnappen aan hun zorgen.

Daarom laat FC Robinstijn voetbalwensen in vervulling gaan voor kinderen van 5 tot 18 jaar die het verdienen om eens een dag in het zonnetje te staan. Voor kinderen die, om welke reden dan ook, een moeilijke periode in hun leven doormaken, kan een wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes een zusjes, écht verschil maken. Bij het vervullen van deze Bijzondere Wensen op maat is de concrete wens van het kind leidend, want ieder kind heeft een eigen voetbaldroom!

Voortaan is er bij elke thuiswedstrijd van FC Den Bosch in Stadion De Vliert ook een Fan of the Match. Voor een kind met een blauwwit FC-hart en met een bijzondere achtergrond wordt dan een unieke middag of avond verzorgd. De Fan of the Match is bijvoorbeeld bij de warming-up op het veld, gaat op de foto in de dug-out, doet een rondo met de reserves en loopt vooraan met de arbitrage én de wedstrijdbal in de line-up het veld op. Na de wedstrijd zijn er ontmoetingen en fotomomenten met spelers en staf. Ook ondersteunen FC Robinstijn en de FC Den Bosch Foundation binnen het partnerschap het bijzonder voetbal voor kinderen met een indicatie. Zodat zij voor een dag een échte profvoetballer kunnen zijn. FC Den Bosch-speler Teun van Grunsven is ambassadeur van FC Robinstijn.

Fotografie: Kees Vos