Informatie kaartverkoop aankomende thuisduels

gra-volle bak

Op woensdag 16 augustus begint om 15.00 uur de verkoop voor de aankomende thuiswedstrijden. Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt!

ADO DEN HAAG

De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag begint op woensdag 16 augustus om 15.00 uur. Ook is het mogelijk om een kaartje te kopen aan de receptie van Stadion De Vliert. De meest recente openingstijden staan hieronder vermeld. De kassa’s zijn op de wedstrijddag gesloten. Voor bezoekers uit Den Haag en omgeving is het niet mogelijk om een kaartje te kopen voor de thuistribunes. De kaartverkoop loopt tot en met 24 augustus 23.59 uur.

Let op: Voor deze wedstrijd geldt dat je één kaartje per account kan kopen. Wel moet jouw account geregistreerd zijn vóór 25 juli 2023. Kaartjes voor deze wedstrijd worden op naam gezet, dus zorg ervoor dat er op het kaartje en je legitimatiebewijs dezelfde naam staat. 

JONG PSV

Voor deze wedstrijd op 1 september geldt en vrije verkoop, ook op de dag zelf gaan de loketten van de kassa’s open. Koop je liever online een kaartje? Klik dan hier!

Heel Den Bosch doet mee… Iedereen achter FC!
Betaald voetbal organisatie FC Den Bosch, diverse supporters en sponsoren van de club gaan samenwerken om faciliteiten, sfeer, veiligheid en toegankelijkheid van Stadion De Vliert te verbeteren. In het project dat de naam ‘Heel Den Bosch doet mee… Allemaal achter FC!’ draagt, is extra aandacht voor de 71-jaar oude Oosttribune, in de volksmond beter bekend als de M-Side. Dit is de uitkomst van een dialoog tussen achterban en club
in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Het overkoepelende doel van de samenwerking is een gevoel van trots en vertrouwen opbouwen voor FC Den Bosch bij een breed publiek. Om dit voor elkaar te krijgen worden dit seizoen meerdere acties opgezet. Supporters krijgen daarbij de vrije hand. Ze mogen zelf bedenken waar ze mee aan de slag willen en hóe ze dat willen doen, zolang het ten goede komt aan het geheel en mits de middelen vooraf geregeld zijn. De eerste concrete actie is een volle Vliert in Bossche-sferen. De wedstrijd die hiervoor is uitgekozen is FC Den Bosch – Jong PSV op vrijdag 1 september.

MVV MAASTRICHT

De wedstrijd tegen MVV vindt plaats op 15 september. Voor deze wedstrijd geldt dat je één kaartje per account kan kopen. Kaartjes voor deze wedstrijd worden op naam gezet, dus zorg ervoor dat er op het kaartje en je legitimatiebewijs dezelfde naam staat. De online verkoop stopt op 14 september om 20.00 uur. De kassa’s zijn op de wedstrijddag geopend, zorg er wel voor dat je je legitimatiebewijs meeneemt. Voor bezoekers uit Maastricht en omgeving is het niet mogelijk om een kaartje te kopen voor de thuistribunes.

FC EINDHOVEN

Voor deze wedstrijd op 6 oktober geldt en vrije verkoop, ook op de dag zelf gaan de loketten van de kassa’s ook open.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen uiteraard met hun seizoenkaart binnen. Zorg er wel voor dat je ook je legitimatiebewijs bij je hebt.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

Maandag         10.00-17.00

Dinsdag           10.00 -17.00

Woensdag       10.00 – 13.00

Donderdag       10.00 – 17.00

Vrijdag             10.00 – 17.00