Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – Jong PSV

jpsvthuiskvk

Op vrijdag 1 september speelt FC Den Bosch in eigen huis tegen Jong PSV. Lees alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel met een bijzonder randje hieronder. 

De kaartverkoop voor deze wedstrijd begint op vrijdag 11 augustus, 15.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt en vrije verkoop, ook op de dag zelf gaan de loketten van de kassa’s open.  Koop je liever online een kaartje? Klik dan hier!

Heel Den Bosch doet mee… Iedereen achter FC!
Betaaldvoetbalorganisatie FC Den Bosch, diverse supporters en sponsoren van de club gaan samenwerken om faciliteiten, sfeer, veiligheid en toegankelijkheid van Stadion De Vliert te verbeteren. In het project dat de naam ‘Heel Den Bosch doet mee… Allemaal achter FC!’ draagt, is extra aandacht voor de 71-jaar oude Oosttribune, in de volksmond beter bekend als de M-Side. Dit is de uitkomst van een dialoog tussen achterban en club
in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Het overkoepelende doel van de samenwerking is een gevoel van trots en vertrouwen opbouwen voor FC Den Bosch bij een breed publiek. Om dit voor elkaar te krijgen worden dit seizoen meerdere acties opgezet. Supporters krijgen daarbij de vrije hand. Ze mogen zelf bedenken waar ze mee aan de slag willen en hóe ze dat willen doen, zolang het ten goede komt aan het geheel en mits de middelen vooraf geregeld zijn. De eerste concrete actie is een volle Vliert in Bossche-sferen. De wedstrijd die hiervoor is uitgekozen is FC Den Bosch – Jong PSV op vrijdag 1 september.