Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – NAC Breda

nac-kvk

Op vrijdag 19 april speelt FC Den Bosch in Stadion De Vliert de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Deze wedstijd begint om 20.00 uur. Lees hier alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel.  

De kaartverkoop voor deze wedstrijd begint op 3 april om 11.00 uur. Vanaf dat moment is het mogelijk om een kaartje voor jezelf aan te schaffen in de FC Den Bosch app of via tickets.fcdenbosch.nl. Ook is het mogelijk om een kaartje te kopen aan de receptie van Stadion De Vliert. Dat kan op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Voor de wedstrijd tegen NAC Breda is het mogelijk om 1 kaartje per account aan te schaffen. Zorg er dus voor dat op je kaartje dezelfde naam staat als op je legitimatiebewijs.

Toegangscontrole met ID

Voor deze wedstrijden geldt dat je één kaartje per account kan kopen. Deze wordt op naam gezet. Zorg er dus voor dat op het kaartje en op je legitimatiebewijs dezelfde naam staat. Iedere bezoeker van 14 jaar of ouder kan gevraagd worden om behalve een geldig ticket óók een geldig legitimatiebewijs te tonen. Neem dus jouw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart mee als je naar de wedstrijd komt, want zonder mogen wij je geen toegang verlenen. Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn worden niet tot het stadion toegelaten. Eenmaal in het stadion gelden de gangbare huisregels.

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders kunnen gewoon met hun seizoenkaart binnen. Het tonen van deze kaart in combinatie met een geldig legitimatiebewijs is voldoende.