Nieuwe lokale mediapartner brengt FC Den Bosch dichtbij met drie nieuwssites

FCDB1103_29 2

FC Den Bosch en de online nieuwssites Heusden.nieuws.nl, Vught.nieuws.nl en DenBosch.nieuws.nl gaan samenwerken om voetballiefhebbers uit de directe en regionale omgeving van de profclub nieuws voor te schotelen waarin de Bossche eerstedivisionist centraal staat.

Frans Pelders van de nieuwssites is enthousiast over de samenwerking: “Dit partnerschap met FC Den Bosch stelt ons in staat om onze lezers van nog meer nieuws over FC Den Bosch te voorzien. Betaald voetbal en alles wat er bij hoort is een belangrijk maatschappelijk verschijnsel dat verder gaat dan die wekelijkse wedstrijd. Je ziet dat FC Den Bosch steeds meer lokale en regionale initiatieven ontplooit waar de gemeenschap echt wat aan heeft. Die verbondenheid tussen club en achterban willen wij ook graag laten zien. Natuurlijk in combinatie met dat waar het ooit om begonnen is: het spelletje. Ik denk dat we via onze nieuwssites veel mensen een verrassend inkijkje kunnen geven in FC Den Bosch. Daarnaast gaan we voor onze lezers ook acties houden waarbij unieke prijzen en vrijkaarten te winnen zijn.”

 

Tommie van Alphen, algemeen directeur FC Den Bosch: “Lokale nieuwssites zijn essentieel voor een regionale profclub zoals FC Den Bosch. Veel draait natuurlijk om de mannen van Tomasz Kaczmarek en om de actualiteit, maar we willen ook de achterkant van de voetbalclub belichten met zogenaamde human interest verhalen. Wij willen FC Den Bosch bij iedere voetballiefhebber in de stad en regio in het vizier brengen en zo de populariteit van de club verder vergroten. Den Bosch.nieuws, Vught.nieuws en Heusden.nieuws hebben een groot bereik en dat helpt ons om die bredere binding en sterkere regionale betrokkenheid met ons achterland te genereren.”

De overeenkomst tussen FC Den Bosch en de nieuwssites is aangegaan voor tweeënhalf seizoen, met de intentie voor een structurele en langdurige samenwerking.