Scoor voor je Club nieuwe partner FC Den Bosch Foundation

FCDBF_SvjC_visual-b
Met trots introduceert FC Den Bosch de samenwerking met Scoor voor je Club! Scoor voor je Club is een digitaal ecosysteem, een instrument, waarmee maatschappelijke organisaties, zoals sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen, hun eigen Digitale Clubkaart kunnen uitgeven aan hun achterban. De FC Den Bosch Foundation heeft door de samenwerking nu zo’n eigen Digitale Clubkaart.

Scoor voor je Club, hoe werkt het?
Scoor voor je Club staat voor ‘verbinding’. De Digitale Clubkaart vormt het hart van de verbinding tussen de FC Den Bosch Foundation, het bedrijfsleven en de inwoners van Den Bosch. Deelnemers activeren de Digitale Clubkaart in de handige en privacy vriendelijke Dappre kaarten-app en koppelen die veilig aan hun betaalrekening(en). Shop en pin je vervolgens bij deelnemende winkels en restaurants, dan spaar en scoor je helemaal automatisch voor je club, voor jezelf én voor je omgeving!

Marcel van Galen, initiatiefnemer van Scoor voor je Club: “De deelnemer speelt een belangrijke verbindende rol in het digitale ecosysteem. Tegelijkertijd houdt deze de volledige regie.”

Esther Vroegh, voorzitter FC Den Bosch Foundation: ”Door de inzet van Scoor voor je Club kan de FC Den Bosch Foundation op een unieke manier zorgen voor structurele inkomsten voor projecten en activiteiten. En iedereen scoort mee; zowel de aangesloten ondernemers met gebrachte omzet als de deelnemers die 50% voor zichzelf sparen. Voor hen is het leuk dat ze met dit persoonlijke saldo bijvoorbeeld kunnen sparen voor hun contributie, (halve) FC Den Bosch seizoenkaarten, tickets, of voor vouchers van Scoor voor je Club Partners.”

FC Den Bosch gaat haar ondernemersrelaties de komende weken uitnodigen om Scoor voor je Club Partner te worden. Partners van Scoor voor je Club bepalen zelf welk percentage of vast bedrag zij per besteding bijdragen. Het scannen van pasjes, koppelen met kassasystemen en het aanmaken van een account is niet nodig. Het gemak en de eenvoud waarmee alle partijen zich kunnen aansluiten is een belangrijk kenmerkvan Scoor voor je Club.

Het Scoor voor je Club format is gebaseerd op de principes van de Qiy Foundation, een stichting die als missie heeft mensen controle te geven over hun eigen data. Daarbij faciliteert de Qiy Foundation de samenwerking tussen publieke en private partijen om dit doel te bereiken.