STAN MAAS VERLENGT CONTRACT BIJ FC DEN BOSCH

stan-site

FC Den Bosch en Stan Maas hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn aflopende contract. De 22-jarige verdediger heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2026 aan FC Den Bosch verbonden houdt. Stan Maas kwam op 9-jarige leeftijd in de jeugdopleiding van FC Den Bosch terecht. Na het doorlopen van alle elftallen in de jeugd, debuteerde hij op 16 november 2020 in het eerste elftal. Inmiddels speelde Maas 52 duels in de Bossche hoofdmacht.

Stan Maas: “Toen ik hoorde dat FC Den Bosch mijn contract wilde verlengen, was ik daar natuurlijk heel blij mee. Dit is mijn cluppie, ik voetbal hier al sinds m’n negende. Het is mooi dat ik in ieder geval nog tot de zomer van 2026 hier kan voetballen. Ook geeft het vertrouwen dat de club al zo vroeg in het seizoen wil verlengen. Ik blijf hard werken en hopelijk ga we mooie jaren tegemoet met FC Den Bosch.”

Yousuf Sajjad: “We zijn erg blij om de verlenging van Stan’s contract aan te kunnen kondigen. Stan heeft hard gewerkt om van zichzelf een belanrijke schakel in het eerste elftal te maken. Als een kind van de club zijn we erg trots op zijn ontwikkeling en de passie die hij heeft om voor deze club uit te komen. Hierom hebben we al tijdig de beslissing genomen om ons te verzekeren van zijn diensten de komende twee jaar.”