De derde thuiswedstrijd staat op het programma. Op dinsdag 6 oktober speelt FC Den Bosch om 18:45 uur een thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen Almere City FC. Seizoenkaarthouders krijgen de mogelijkheid om een stoel te reserveren.

Reserveer jouw plaats in Stadion De Vliert
Vanaf vrijdag 25 september, omstreeks 13:00 uur, is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om een stoel te reserveren. Het reserveren van jouw stoel kan zowel online via de FC Den Bosch app als via tickets.fcdenbosch.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de receptie van Stadion De Vliert een plaats te reserveren. Tickets reserveren kan tot en met zondag 4 oktober.

Seizoenkaarthouders uit hetzelfde gezin
Seizoenkaarthouders uit hetzelfde gezin kunnen tot en met donderdag 1 oktober stoelen naast elkaar reserveren. Reserveren van een stoel naast een gezinslid is mogelijk door een mail te sturen naar info@fcdenbosch.nl of langs te gaan bij de receptie van Stadion De Vliert. Ter verificatie verzoeken wij jullie een mail te sturen met het e-mailadres waarmee je ook jouw seizoenkaart hebt aangekocht.

Reserveren per e-mail? Let wel: ter verificatie verzoeken wij jullie om een e-mail te sturen met het e-mailadres waarmee je ook jouw seizoenkaart hebt aangekocht.

Openingstijden receptie Stadion De Vliert
De receptie in Stadion De Vliert is geopend op werkdagen (ma, di, wo, do en vr) van 09:00 tot 17:00 uur.