Vanavond ben jij er natuurlijk weer bij wanneer de strijd losbarst!
Voor een avondje genieten is wat op het veld en op de tribunes gebeurt bepalend.
Jack en z’n spelers gaan natuurlijk weer vol voor de overwinning. Voor een onvergetelijk avondje Vliert, eentje waarbij het draait om samen beleven, is ook een onweerstaanbare sfeer op de tribune onmisbaar. En daar gaan jullie natuurlijk voor zorgen!
Duke Town Crew en Stichting M-Side helpen een handje met een door hen verzorgde, spectaculaire vuurwerkshow (als het professioneel gebeurt, met vergunning, dan mag het namelijk wel)!
Nog steeds corona …
Zolang we te maken hebben met corona-maatregels, blijven we jullie attenderen op de afspraken waar we ons met z’n allen in het stadion aan houden. Zodat we ook met z’n allen naar het stadion kunnen blijven gaan en niet weer noodgedwongen onze FC vanachter de Tv moeten gaan volgen.

Welkom bij de stadionpoorten
Bij binnenkomst word je gevraagd om te laten zien, via de ‘Corona check app’, een vaccinatiebewijs (geel boekje) of een negatieve test (niet ouder dan 24 uur) dat je corona-vrij bent.  Dan doen we voor jouw veiligheid, die van je mede-supporters en voor die van alle medewerkers/vrijwilligers. Deze manier van controleren is voor de club niet vrijblijvend. Het zijn harde afspraken vanuit de overheid. Door deze uitgebreidere ‘incheck’ bij de tourniquets ontstaan wachtrijen als iedereen tegelijk komt. Wij adviseren daarom om op tijd naar De Vliert te komen. Zodat je bij het eerste fluitsignaal – en vanavond is dat extra vroeg – op je eigen stoel zit.  Eerder komen kan en mag natuurlijk ook. De poorten gaan om 17.45 uur open en voor een omlijstend programma, met alles er op en er ‘an, wordt gezorgd. Rond 18.30 uur zwaaien we Ringo bovendien uit die dan afscheid komt nemen van De Vliert en het FC-publiek. Dan is het wel zo leuk als jullie er allemaal zijn.

Heya Den Bosch!
We weten dat Bosschenaren bevoorrecht zijn met een Bossch-bekske, met een eigen geluid. Dat geluid wordt buiten het stadion niet altijd begrepen of gewaardeerd.
Bij onze club, waar we supporters en spelers hebben van diverse nationaliteiten en geloofsovertuigingen, hoort een warm welkom voor iedereen. Laten we ons Bossche geluid ook deze vrijdag gebruiken om 90 minuten achter onze FC te staan. Op het randje, maar nooit eroverheen. Zo support je FC Den Bosch met heel jouw hart!

Lekker zitten graag
Als je niet toevallig net een biertje wilt halen, hoognodig moet plassen of roken (de rookzones vind je bij elke hoek, achter de toegangspoorten), maak het jezelf en de stewards dan gemakkelijk en blijf gewoon op je plaats zitten.
We begrijpen dat dit niet eenvoudig is als de spanning je door het supporterslijf giert, maar schreeuw de spelers toch liever vooruit vanuit je stoel. Het hele land kijkt mee naar wat er in de voetbalstadions gebeurt. Feestende supporters kunnen aanleiding geven om nog striktere regels op te leggen – of erger –  het aantal toegestane supporters weer terug te schroeven. Dat wil niemand! Dus respecteer, net als bij de vorige thuiswedstrijd tegen JAjax, de afspraken. Onze complimenten voor jullie medewerking aan onze oproep om niet voor de hekken te gaan staan! En omdat de plaatjes hieronder kennelijk glashelder waren, voegen we ze nog maar een keer toe.

Stadion en catering uur voorafgaand geopend
Het stadion en de cateringpunten zijn vanaf 17.45 uur open en blijven dat tot een half uur na de wedstrijd. Wil je weten wat je allemaal kunt nuttigen? Bij de horecapunten hangt een menukaart en kun je meteen zien wat het allemaal kost.

Oude munten
Heb je nog oude horecamunten uit eerdere seizoenen? Maak ze dan in september op.
Vanaf de thuiswedstrijd tegen Telstar (1 oktober) zijn alleen de huidige munten geldig als betaalmiddel.

Kaartje aan de kassa
Het belooft een mooie nazomer voetbalavond te worden! Laat je vrienden, buren en familie die nog geen toegangsbewijs hebben weten dat de stadionkassa’s om 17.45 uur open zijn. Er is al een dagkaart vanaf € 12,50.

Testen voor toegang of bewijs van vaccinatie
Heb je geen vaccinatiebewijs en ook nog geen negatief-testbewijs? Of is de jouwe ouder dan 24 uur? Plan dan heel snel een test in via https://www.testenvoortoegang.org/,  anders mogen we je helaas niet toelaten.

Tot straks in De Vliert!