Word onderdeel van Onze Line-up!

FC DEN BOSCH - JONG AJAX -LINE-UP4

Ben jij een fan van FC Den Bosch en lijkt het je leuk om met de spelers het veld op te lopen? Als deelnemer van de line-up (in de leeftijd t/m 12 jaar) krijg je de unieke ervaring om de sfeer in het stadion van dichtbij te beleven. Voel de spanning terwijl je hand in hand met de spelers van FC Den Bosch het veld betreedt en zie hoe supporters juichen voor FC Den Bosch.

Hoe werkt het?

Je komt samen met je ouder/verzorger naar Stadion De Vliert driekwartier voor aanvang van de wedstrijd. Vervolgens ontvang je, van de begeleiders van FC Den Bosch, één toegangskaart voor jezelf en één voor je ouder/verzorger voor Vak R. Hierna word jij begeleidt met het omkleden en krijg je instructie over wat er van jou wordt verwacht op het veld. Je ouder/verzorger gaat alvast richting de tribune zodat ze niks missen van jouw moment op het veld!

Wanneer het tijd is ga je richting de spelerstunnel. Vervolgens komt een speler van FC Den Bosch naast je staan en neemt je mee het veld op. Na de line-up gaan we weer omkleden en word je begeleid naar de tribune waar naar de wedstrijd kan kijken.

Aanmelden voor de line-up is eenvoudig! Vul het onderstaande formulier in, mail deze naar foundation@fcdenbosch.nl en maak kans om deel uit te maken van deze onvergetelijke ervaring. Je ontvangt persoonlijk bericht wanneer je geselecteerd bent, dus wie weet sta jij binnenkort wel in het middelpunt van de actie! Let op: wanneer je je aanmeldt voor een line-up gaan we ervan uit dat je ook kunt.

Aanmeldformulier line-up FC Den Bosch

Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op via foundation@fcdenbosch.nl.