We zeggen weleens dat iedereen weet wat het is: hét FC Den Bosch-gevoel. Maar wie het niet zelf heeft ervaren, beleefd en doorleefd, die kan er slechts naar gissen. In zijn hoofd, niet in het hart. Jij weet hoe het dáár voelt. In jouw blauwwitte hart. Die directe ervaring van al die dingen die je bij en met FC Den Bosch meemaakt. Dingen die simpel lijken, maar oh zo groot zijn van betekenis.  

Want bij FC Den Bosch ben je nooit alleen. Overal zie je bekende gezichten en herkennen ze het jouwe. Je hebt er jouw vaste plek, je kent het stadion en de spelers. Hier is het vertrouwd. Het is die betrokkenheid die FC Den Bosch zo mooi maakt. Al duurt de euforie soms maar een enkele minuut – ze is met niets anders te vergelijken. In De Vliert voelen we ons één. Zijn we in clubliefde verbonden met de medesupporters om ons heen, met onze club. Samen juichen we. Samen tieren we. Samen vallen we. Samen staan we weer op. FC Den Bosch hartzaken zijn onmisbaar. Daarom blijven we de blauwwitte liefde uitdragen en delen.

Laat jouw hart spreken en neem die seizoenkaart. Dan ben jij de komende voetbaljaargang voor het meest voordelige tarief verzekerd van een eigen plek in De Vliert. Wij zetten de stadionpoorten alvast wagenwijd voor je open. Voor als jij er komend seizoen ook elke thuiswedstrijd bij bent!